ben_delizyonelim Femtopat Katılım 5 Mayıs 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cumartesi 08:25 #1 Ben Kocaeli Üniversitesi Yazılım Mühendisliği bölümüne girmek istiyorum. Hangi dersler veriliyor? Sekiz dönemin bütün ders konularını bilmek istiyorum. İnternetten bulamadım. Son düzenleyen: Moderatör: Cumartesi 09:33
Ben Kocaeli Üniversitesi Yazılım Mühendisliği bölümüne girmek istiyorum. Hangi dersler veriliyor? Sekiz dönemin bütün ders konularını bilmek istiyorum. İnternetten bulamadım.
Çözüm Blacksidemre Cumartesi 09:50 KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ / YAZILIM MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ 2025/2026 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI DERS LİSTESİ Bütün dersler.
KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ / YAZILIM MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ 2025/2026 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI DERS LİSTESİ Bütün dersler.
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.714 Makaleler 8 Çözümler 230 Yer İstanbul Cumartesi 09:50 #2 KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ / YAZILIM MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ 2025/2026 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI DERS LİSTESİ Bütün dersler. Son düzenleme: Cumartesi 10:04 Artı 1 Eksi Çözüm
KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ / YAZILIM MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ 2025/2026 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI DERS LİSTESİ Bütün dersler.
KS KS ben_delizyonelim Femtopat Katılım 5 Mayıs 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cumartesi 13:57 #3 Blacksidemre dedi: KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ / YAZILIM MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ 2025/2026 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI DERS LİSTESİ Bütün dersler. Genişletmek için tıkla... Hocam çok teşekkürler. Artı 0 Eksi
Blacksidemre dedi: KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ / YAZILIM MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ 2025/2026 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI DERS LİSTESİ Bütün dersler. Genişletmek için tıkla... Hocam çok teşekkürler.