Kocaeli Üniversitesi'nden mezun olmak için neler gerekli?

Yer
Uranüs
Daha fazla  
Meslek
Uzay Madencisi
1751323639455.png

1751323657276.png

Son senem bir yıl uzattım, daha fazla uzatmak istemiyorum. Kocaeli üniversitesinde ön lisans okuyorum. Sizce bu notlar ile mezun olabilir miyim? Veya tek ders sınavına girerek mezun olma imkanım olur mu?

sadece "proje" dersinden geçersen ya da tek ders sınavıyla başarırsan, bu dönem mezun olabilirsin dostum.
Mezuniyet için gereken toplam AKTS 90, sen şu ana kadar 84 AKTS'yi başarıyla tamamlamışsın.
Şu an yalnızca “proje” dersinden kalmışsın (notun: Kk), bu ders 3 AKTS değerinde.
Aktif dönemde aldığın diğer seçmeli derslerle birlikte kalan AKTS açığını da kapatıyorsun.
Eğer "proje" dersini bu dönem başarırsan ya da geçemezsen tek ders sınavıyla geçme hakkın var, çünkü sadece bu dersten mezuniyetin engelleniyor.

sadece "proje" dersinden geçersen ya da tek ders sınavıyla başarırsan, bu dönem mezun olabilirsin dostum.
Mezuniyet için gereken toplam AKTS 90, sen şu ana kadar 84 AKTS'yi başarıyla tamamlamışsın.
Şu an yalnızca “proje” dersinden kalmışsın (notun: Kk), bu ders 3 AKTS değerinde.
Aktif dönemde aldığın diğer seçmeli derslerle birlikte kalan AKTS açığını da kapatıyorsun.
Eğer "proje" dersini bu dönem başarırsan ya da geçemezsen tek ders sınavıyla geçme hakkın var, çünkü sadece bu dersten mezuniyetin engelleniyor.

Proje ödevi 2 AKTS yazıyor, öyle olsa bile mezun olur muyum? Zaten proje ödevini yaptım ve teslim ettim sadece puan girilmesi gerekiyor. Bir de tek ders sınavı nasıl işliyor bilgin varsa paylaşırmısın?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı