Merhaba arkadaşlar Kocaeli İzmit derince taraflarında bir bilgisayarcı bakıyorum. Genelde bilgisayarımdaki sorunlar için bilgisayarcıya gitmem fakat bu kez çözemedim kaliteli hizmet veren İzmit civarında bir bilgisayarcı arıyorum. Şimdiden teşekkürler.
Merhaba arkadaşlar Kocaeli İzmit derince taraflarında bir bilgisayarcı bakıyorum. Genelde bilgisayarımdaki sorunlar için bilgisayarcıya gitmem fakat bu kez çözemedim kaliteli hizmet veren İzmit civarında bir bilgisayarcı arıyorum. Şimdiden teşekkürler.
@Blera@ReloadingData hocam geç cevap için kusura bakmayın sorun ile ilgili konu açtım fakat çözemedim bilgisayar açılıyor tüm parçalar çalışıyor fakat görüntü yok BIOS pili ve RAM'leri tak çıkar yaptım işe yaramadı.
Bilgisayarı yeniden başlattım ve ekran simsiyah kaldı. Ben de düğmesinden bilgisayarı kapatıp yeniden açtım fakat sonuç hala aynı. Ekran böyle kalıyor grafik kartını yeniden başlattım olmadı. Bütün ışıklar geliyor fakat ekran yok.
www.technopat.net
Bilgisayarcıya götürdüm fakat kasa orada çalıştı arkadaş hava almak istemiş