Kocaeli'de Dershane önerisi

Zenoxx

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar meraktan soruyorum Kocaeli civarında yaşayan ve uygun fiyatlı oldugunu bildiğiniz bir dershane var mı? Nereye gitsem 60 bin liradan assagiya dershane için bir yer bulamıyorum. Burada asıl sorun final olsun adını hiç duymadığım bir marka olsun hepsi çok pahalı. Var mı önerisi olan? Veyahut bilgisi olan? Yardımcı olursanız cok iyi olur.

Arkadaşlar meraktan soruyorum Kocaeli civarında yaşayan ve uygun fiyatlı oldugunu bildiğiniz bir dershane var mı? Nereye gitsem 60 bin liradan assagiya dershane için bir yer bulamıyorum. Burada asıl sorun final olsun adını hiç duymadığım bir marka olsun hepsi çok pahalı. Var mı önerisi olan? Veyahut bilgisi olan? Yardımcı olursanız cok iyi olur.

Öneri veremem ama ilçe ve sınıf (12'yse alan) söylerseniz birileri yardımcı olabilir.

Dostum mezun senemdeydim bu sene ve ilk senemde bulunduğum bölgedeki en iyi dershanelerden birisine gitmiştim. Dershaneye gitmek benim ve dershanede tanıştığım 14 tane arkadaşım için boşmuş meğerse. Mezum senemde güzel bir yer tutturmayı başardım. Tercih senin ama deneyimimi paylaşmak istedim, ben paramı kaptırdım bunun için çok pişmanım. Sakin bir ev ortamı veya kütüphane en iyi dershanedir. YouTube zaten hocalarla dolu. Sınav senende başarılar diler, güzel bir hayat dilerim.

Hocam en kalitelileri 8-10 bindi önceki sene ne ara 60 bin oldu? Özellere 300 bin çok duyduk da 20 binden fazla vermem ben genelde. Final dershanesine gitmiştim 8. sınıfta ve dopingten tabii ki de iyiydi fakat eğitime herkes gidiyor diye 60 bin fazla bence. Final dershaneleriyle ünlüdür zaten. Okuluna en yakın ne varsa git çok öneri yapamam. 12. Sınıf veya 8 değilseniz zaten gitmeyin.

Öneri veremem ama ilçe ve sınıf (12'yse alan) söylerseniz birileri yardımcı olabilir.

12. sınıf EA izmit.

Dostum mezun senemdeydim bu sene ve ilk senemde bulunduğum bölgedeki en iyi dershanelerden birisine gitmiştim. Dershaneye gitmek benim ve dershanede tanıştığım 14 tane arkadaşım için boşmuş meğerse. Mezum senemde güzel bir yer tutturmayı başardım. Tercih senin ama deneyimimi paylaşmak istedim, ben paramı kaptırdım bunun için çok pişmanım. Sakin bir ev ortamı veya kütüphane en iyi dershanedir? YouTube zaten hocalarla dolu. Sınav senende başarılar diler, güzel bir hayat dilerim.

Sağ olun hocam ama ben evde yapamıyorum maalesef istemsizce bir tembellik geliyor dershane insanı biraz da disipline sokuyor bence bilemiyorum kafam karışık cidden.

Hocam en kalitelileri 8-10 bindi önceki sene ne ara 60 bin oldu? Özellere 300 bin çok duyduk da 20 binden fazla vermem ben genelde. Final dershanesine gitmiştim 8. sınıfta ve dopingten tabii ki de iyiydi fakat eğitime herkes gidiyor diye 60 bin fazla bence. Final dershaneleriyle ünlüdür zaten. Okuluna en yakın ne varsa git çok öneri yapamam. 12. sınıf veya 8 değilseniz zaten gitmeyin.

Mezuna kaldım hocam ve evet geçen sene 15 bin TL olan yerler 45 68 bin civarı fiyatlandırma veriyor asıl saçma olan ise adı sanı duyulmayan yerlerin markalaşmış yerlerden bir farkının kalmamış olması fiyat anlamında evde çalışıp yapabilçegimi bilsem gitmem de kendimi tanıyorum ben.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı