Isaacc Decapat Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 359 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2024 #1 Kocaeli'de düzgün bir berber bulamadım. Ya orantısız kesiyorlar ya da saçlarım istediğimden daha kısa oluyor. Şu anki saçımı kötü yaptılar, uzatıp Flow modeli yapmayı düşünüyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ekim 2024
Kocaeli'de düzgün bir berber bulamadım. Ya orantısız kesiyorlar ya da saçlarım istediğimden daha kısa oluyor. Şu anki saçımı kötü yaptılar, uzatıp Flow modeli yapmayı düşünüyorum.
K karizmakin Centipat Katılım 1 Eylül 2024 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2024 #2 Kadir Alakan İyidir öneririm. Belirlediğin modele ilerlerler
Isaacc Decapat Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 359 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2024 #3 karizmakin dedi: Kadir Alakan iyidir öneririm. Belirlediğin modele ilerlerler Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam, bir dahaki gideceğim zaman oraya gidip denerim. Isaacc dedi: Sağ olun hocam, bir dahaki gideceğim zaman oraya gidip denerim. Genişletmek için tıkla... Ek olarak ekleyeyim gitmedim fiyatına gore kesimleri güzl değil 800 TL'ye cok cok daha ıyı kesen berberler var İstanbul'da. Son düzenleme: 22 Kasım 2024
karizmakin dedi: Kadir Alakan iyidir öneririm. Belirlediğin modele ilerlerler Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam, bir dahaki gideceğim zaman oraya gidip denerim. Isaacc dedi: Sağ olun hocam, bir dahaki gideceğim zaman oraya gidip denerim. Genişletmek için tıkla... Ek olarak ekleyeyim gitmedim fiyatına gore kesimleri güzl değil 800 TL'ye cok cok daha ıyı kesen berberler var İstanbul'da.