Koçluk için Arda Build vs Ertuğ Evrekli

marfalla

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, bir süredir araştırıyorum (forumlar, internet, şikayetler vs.) bu iki koçun almak istediğim 6 Aylık paketi ucuza sağladıklarını gördüm. Gerekli maddi yeterliliğe sahibim. Bu sebeple işten güçten bu sporu araştırmaya, işte besindir makrodur kalori açığı nedir nasıl oluşur o besin kaç kaloriydi bu neydi pek uğraşamıyorum. 6 aylık bir sürece 2000₺ bağlamak mı yoksa 7000 - 7500₺ bağlamak mı daha uygun? Murat Kaan Günaydın ve gokodrol önerileri de aldım. Kararsızım, arada ne gibi farklar olabilir ki?

Arda Build (6 ay): 2049₺
Teamevrekli (6 ay - Temel Düzey): 2200₺
Murat Kaan Günaydın (6 ay): 7500₺
Gokodrol (6 ay): 7000₺

Sizce hangisi?

Merhaba arda Build, ertuğ evrekli gibi büyük çaplı influcerı boş ver onlar şahsi olarak ilgilenmiyor çoğu zaman hazır sistemler sunuyor Murat Kaan günaydın gayet iyi gokodrol da bayağı iyidir 1.5 yıldır takip ediyorum kendisini yalnız bu kadar para veremem diyorsan ve bu arkadaşlardan da bilgili birini önerebilirim kendisi önceden koçumdu ve bu işi kesinlikle öğrendiğimi düşünüyorum.

Merhaba arda Build, ertuğ evrekli gibi büyük çaplı influcerı boş ver onlar şahsi olarak ilgilenmiyor çoğu zaman hazır sistemler sunuyor Murat Kaan günaydın gayet iyi gokodrol da bayağı iyidir 1.5 yıldır takip ediyorum kendisini yalnız bu kadar para veremem diyorsan ve bu arkadaşlardan da bilgili birini önerebilirim kendisi önceden koçumdu ve bu işi kesinlikle öğrendiğimi düşünüyorum.
cevap için teşekkür ederim. kimi önerebilirsin hocam?

Ertuğ ve Arda'dan almayın bence hocam pek ilgileneceklerini sanmıyorum.
Murat kaan günaydın olabilir, ama ben alacak olsam kesinlikle yuke'den alırdım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı