Yonku Decapat Katılım 24 Ağustos 2023 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2024 #1 Dostlar selam. 1 yıldır spor tecrübem var ve koçluk almak istiyorum. Sizce kimden almalıyım? Aklımda Şahan Yağcı ve Mustafa Yıldız var. Sizce kimden almak mantıklı?
Dostlar selam. 1 yıldır spor tecrübem var ve koçluk almak istiyorum. Sizce kimden almalıyım? Aklımda Şahan Yağcı ve Mustafa Yıldız var. Sizce kimden almak mantıklı?
G gods of 999 Hectopat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 3.321 Makaleler 2 Çözümler 19 21 Şubat 2024 #2 Serdar Aktolga ya da baktınız mı koçluk eğitimi veriyor mu? Koçluk eğitimi vermiyorsa Mustafa yıldız kesinlikle.
Serdar Aktolga ya da baktınız mı koçluk eğitimi veriyor mu? Koçluk eğitimi vermiyorsa Mustafa yıldız kesinlikle.
nagodmisa Hectopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 100 21 Şubat 2024 #3 Talha kılıcı tercih edebilirsin Türkiye sampiyonu oldugu zaman bile yarısmaya tek basına hazırlanan bilgili biri veya gokalafıda tercih edebilirsin.
Talha kılıcı tercih edebilirsin Türkiye sampiyonu oldugu zaman bile yarısmaya tek basına hazırlanan bilgili biri veya gokalafıda tercih edebilirsin.
Yonku Decapat Katılım 24 Ağustos 2023 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2024 #4 Hocam serdar hocanın pek ilgileneceğini düşünmüyorum ama Şahan hocadan çok alasım var mustafa hocada iyi
Hocam serdar hocanın pek ilgileneceğini düşünmüyorum ama Şahan hocadan çok alasım var mustafa hocada iyi
5 599108 Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Kasım 2022 Mesajlar 11.904 Çözümler 23 21 Şubat 2024 #5 MuratcanYanarÖz hocaya da bakabilirsiniz.
Aodien_yigit Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 2.197 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2024 #6 nagodmisa dedi: Talha kılıcı tercih edebilirsin Türkiye sampiyonu oldugu zaman bile yarısmaya tek basına hazırlanan bilgili biri veya gokalafıda tercih edebilirsin. Genişletmek için tıkla... Naturalim deyip milleti kandıran talha kılıç mı?
nagodmisa dedi: Talha kılıcı tercih edebilirsin Türkiye sampiyonu oldugu zaman bile yarısmaya tek basına hazırlanan bilgili biri veya gokalafıda tercih edebilirsin. Genişletmek için tıkla... Naturalim deyip milleti kandıran talha kılıç mı?
Yonku Decapat Katılım 24 Ağustos 2023 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2024 #7 Aodien_yigit dedi: Naturalim deyip milleti kandıran talha kılıç mı? Genişletmek için tıkla... Hocam Mustafa yıldız a karar verdim iyi midir?
Aodien_yigit dedi: Naturalim deyip milleti kandıran talha kılıç mı? Genişletmek için tıkla... Hocam Mustafa yıldız a karar verdim iyi midir?
Aodien_yigit Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 2.197 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2024 #8 Yonku dedi: Hocam Mustafa yıldız a karar verdim iyi midir? Genişletmek için tıkla... İyidir hocam.
Yonku Decapat Katılım 24 Ağustos 2023 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2024 #9 Aodien_yigit dedi: İyidir hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam omzumda ağrı var ama ağrı gecince mi alsam koçluğu sizce.
Aodien_yigit dedi: İyidir hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam omzumda ağrı var ama ağrı gecince mi alsam koçluğu sizce.
Aodien_yigit Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 2.197 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2024 #10 Yonku dedi: Hocam omzumda ağrı var ama ağrı gecince mi alsam koçluğu sizce. Genişletmek için tıkla... Size kalmış, belki ağrı konusunda da yardımcı olabilir Mustafa yıldız.
Yonku dedi: Hocam omzumda ağrı var ama ağrı gecince mi alsam koçluğu sizce. Genişletmek için tıkla... Size kalmış, belki ağrı konusunda da yardımcı olabilir Mustafa yıldız.