Koçluk önerisi

Vallahi aynısını yazacaktım hocam aşırı tilt oldum elemana I ve Ğ harfleri yok herhalde klavyesinde.

Vallahi dostlar önerdiğiniz kişiler araştırdım sağ olun Mustafa yıldız ve eyk kafama çok takıldı eyknin öğrencileri çok iyi kutay bile 1 ayda ne olmuş.

Naturel adam vücudunu sergilemez, ayrıca Talha Kılıç'ta o formu naturel olarak yakalaması imkansız.

@Yonku EYK gibi yeni türeme insanlara para kaptırma sakın.

Baran Kalaycı'dan almana öneririm.

Vallahi dostlar önerdiğiniz kişiler araştırdım sağ olun Mustafa yıldız ve eyk kafama çok takıldı eyknin öğrencileri çok iyi kutay bile 1 ayda ne olmuş.

Bir arkadaşım Fırat balkaya'dan koçluk almıştı ve gayet memnundu, kendisi zaten çok bilgili birisidir. Fırat balkaya'yı araştırmanı öneririm.

Naturalim deyip milleti kandıran talha kılıç mı?
Adam 2022 sonuna kadar natural dostum, sonradan testo kullanmaya başladı. Aç tarih tarih fotoğrafları kıyasla. Bilip bilmeden konuşuyorsunuz.
Naturalim deyip milleti kandıran talha kılıç mı?

Adam 2022 ye kadar natureldi. Ben şahidim. Sonra kullanmaya başladı. Bu işten para kazanacaksak bu noktadan sonra kullanacağız demişti.

Mustafa yildiz iyi ama cok yogun gozukuyor tum Türkiye adama abanmis gibi.
Bir de kendi ekibi var sorularida genelde ekibi mi yoksa kendimi cevapliyor bilemiyorum.

Ben olsam arda yi denerdim. Sorulara sadece kendisinin cevapladigini soyluyor baskasinin degil. Sinirsiz soru sorabilirsiniz diyor. Ayrica moralin bozukda motivasyonunu da yukseltirim vs diyor.

Genel olarak kimden aliyorsan benim tavsiyem Max 3 ay ya da 1 ay alip denemek lazim. Gidipde heyecan yapip 1 senelik alma karsindaki cok iyi ciksada belki sen yapamayacaksin bilemezsin.

Ayrica evet sakatligin gecsin ondan sonra basvur ya da sanirim alinca istedigin zaman baslayabiliyorsun.

Kanka koçluk fiyatları uçmuş sana birkaç ay önce ağır sağlam önermiştim ama bayağı pahalı olmuş bende koçluk almayı düşünüyorum artık kafama göre idman atmak pek mantıklı gelmemeye başladı eğer herhangi bir koçluk aldıysan önerin var mı şahan yağcı düşünüyorum bende oda pahalı olmuş da 8 haftalık plan gene uygun gibi 2 ay neredeyse 56 gün süresi ama 2.700 verilir gibi bir miktar.

Arda Build'i düşünüyorum, sosyal medyayla çok ilgilenmesi koçluk sistemini aksatmasına sebep değil diye yorumlayacağım. Düzenli olarak koçluk sistemi paylaşımları yapıyor, her öğrencisine direkt sesli mesaj atıyor bunu göstermekten çekinmiyor. Çok da şikayet yok, gerek internetten gerek alanlara sorduğumda genel olarak memnunlar ve üstelik 6 Aylık paketini 2000 TL civarına vermesi çok ama çok iyi. Bir süredir incelediğim Murat Kaan Günaydın'a bakarsak 6 Aylık paketi 7500'e geliyor ve dediğine göre bu indirimli fiyatıymış. Arada nasıl bir fark olabilir ki? Şahan Yağcı da 6 Aylık paketi 5800 TL gibi bir paraya sunuyor. Yani, bu aradaki fiyat farkı neredeyse uçurum. Bu arada gözle görülür kesin gelişimi 6 ay civarında görebileceğimiz için bu süre zarfında gittim, Arda hocanın diğer paketleri de çok ucuz çünkü.

Korhan Ballı 3 ay aldım bu hafta. Yorumu güncelleyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…