Bilgici1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 2.423 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Şubat 2025 #1 Selamlar. Ben YKS infuencerlıgı yaptım birkaç tecrübelerim var. Birçok koçluğu kullandım kendi sistemimi kurmak istiyorum, neler yapmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Şubat 2025
Selamlar. Ben YKS infuencerlıgı yaptım birkaç tecrübelerim var. Birçok koçluğu kullandım kendi sistemimi kurmak istiyorum, neler yapmalıyım?
Zwonfelf Centipat Katılım 10 Nisan 2024 Mesajlar 432 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2025 #2 Bilgici1 dedi: Selamlar. Ben YKS infuencerlıgı yaptım birkaç tecrübelerim var. Birçok koçluğu kullandım kendi sistemimi kurmak istiyorum, neler yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Hocam egitim almada bosuna insalara bos program vermeyin para icin vermeyin koclugu.
Bilgici1 dedi: Selamlar. Ben YKS infuencerlıgı yaptım birkaç tecrübelerim var. Birçok koçluğu kullandım kendi sistemimi kurmak istiyorum, neler yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Hocam egitim almada bosuna insalara bos program vermeyin para icin vermeyin koclugu.
Bilgici1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 2.423 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Şubat 2025 #3 Zwonfelf dedi: Hocam egitim almada bosuna insalara bos program vermeyin para icin vermeyin koclugu. Genişletmek için tıkla... Amacım o degıl zaten hocam vallahi bende kaç defa mağdur oldum amacım ınsanlardan para alıp yapmak değil bir öğrenci olarak bunu asla yapmam zaten.
Zwonfelf dedi: Hocam egitim almada bosuna insalara bos program vermeyin para icin vermeyin koclugu. Genişletmek için tıkla... Amacım o degıl zaten hocam vallahi bende kaç defa mağdur oldum amacım ınsanlardan para alıp yapmak değil bir öğrenci olarak bunu asla yapmam zaten.
Zwonfelf Centipat Katılım 10 Nisan 2024 Mesajlar 432 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2025 #4 Bilgici1 dedi: Amacım o degıl zaten hocam vallahi bende kaç defa mağdur oldum amacım ınsanlardan para alıp yapmak değil bir öğrenci olarak bunu asla yapmam zaten. Genişletmek için tıkla... Hocam siz birkac koc ise alip kocluk hizmeti kurmak istiyorsunuz anladigim kadariyla.
Bilgici1 dedi: Amacım o degıl zaten hocam vallahi bende kaç defa mağdur oldum amacım ınsanlardan para alıp yapmak değil bir öğrenci olarak bunu asla yapmam zaten. Genişletmek için tıkla... Hocam siz birkac koc ise alip kocluk hizmeti kurmak istiyorsunuz anladigim kadariyla.
Bilgici1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 2.423 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Şubat 2025 #5 Zwonfelf dedi: Hocam siz birkac koc ise alip kocluk hizmeti kurmak istiyorsunuz anladigim kadariyla. Genişletmek için tıkla... O tarz veya bi x isimli koçluk platformum olucak ben koclukları a platformundan alıcam yanı benım sıteden alınca otomatık o koc gelıcek gıbı.
Zwonfelf dedi: Hocam siz birkac koc ise alip kocluk hizmeti kurmak istiyorsunuz anladigim kadariyla. Genişletmek için tıkla... O tarz veya bi x isimli koçluk platformum olucak ben koclukları a platformundan alıcam yanı benım sıteden alınca otomatık o koc gelıcek gıbı.