Y yababaga Hectopat Katılım 14 Ağustos 2016 Mesajlar 44 20 Eylül 2016 #1 Merhaba arkadaşlar. Koç Sistem yazılım geliştirme ekibinde staj yapacağım ancak birkaç sorun olacak, bunları aşağıda sıraladım. Birine bağlı olmak zorunda mıyım, yoksa aynı bölüm içerisinde başkalarının yanına gidebilir miyim? Okulda PHP dilini öğreneceğimden dolayı bu alanda bu dilin olmamasından şüpheleniyorum, sizce var mıdır? Benim öğreticim istediğim dil ile çalışmıyorsa o dil ile çalışan birisinin yanına gidebilir miyim? @BilgisayarKurdu Son düzenleyen: Moderatör: 17 Eylül 2016
Merhaba arkadaşlar. Koç Sistem yazılım geliştirme ekibinde staj yapacağım ancak birkaç sorun olacak, bunları aşağıda sıraladım. Birine bağlı olmak zorunda mıyım, yoksa aynı bölüm içerisinde başkalarının yanına gidebilir miyim? Okulda PHP dilini öğreneceğimden dolayı bu alanda bu dilin olmamasından şüpheleniyorum, sizce var mıdır? Benim öğreticim istediğim dil ile çalışmıyorsa o dil ile çalışan birisinin yanına gidebilir miyim? @BilgisayarKurdu
bambamm6 Kilopat Katılım 3 Mayıs 2016 Mesajlar 551 Yer İstanbul 20 Eylül 2016 #2 Birine bağlı olursun tabi ki. Başı boş bırakıp istediğini yap demezler sana. Bağlı olduğun kişiyle konuşursun durum böyle diye, o da seni iyi bir staj yapacağın birinin yanına verir zaten.
Birine bağlı olursun tabi ki. Başı boş bırakıp istediğini yap demezler sana. Bağlı olduğun kişiyle konuşursun durum böyle diye, o da seni iyi bir staj yapacağın birinin yanına verir zaten.