CONTİNENTAL Hectopat Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2025 #1 Koçtaş'tan 4 gün önce zincir aldım 1.5 m boyutunda fakat boyu yetmedi, iadeye getirsem iade kabul ederler mi, bir fikri bilgisi olan var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Nisan 2025
Koçtaş'tan 4 gün önce zincir aldım 1.5 m boyutunda fakat boyu yetmedi, iadeye getirsem iade kabul ederler mi, bir fikri bilgisi olan var mı?
DeSeRT_TR Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 2.625 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2025 #2 Türk firmaları sıkıntı çıkartır genelde. Hayırlısı.
Bohohohyoott Hectopat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 679 Çözümler 1 Yer Yozgat Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2025 #3 CONTİNENTAL dedi: Koçtaş'tan 4 gün önce zincir aldım 1.5 m boyutunda fakat boyu yetmedi, iadeye getirsem iade kabul ederler mi, bir fikri bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... Fatura varsa eder.
CONTİNENTAL dedi: Koçtaş'tan 4 gün önce zincir aldım 1.5 m boyutunda fakat boyu yetmedi, iadeye getirsem iade kabul ederler mi, bir fikri bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... Fatura varsa eder.
MacBethad Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 1.082 Çözümler 6 5 Nisan 2025 #4 CONTİNENTAL dedi: Koçtaş'tan 4 gün önce zincir aldım 1.5 m boyutunda fakat boyu yetmedi, iadeye getirsem iade kabul ederler mi, bir fikri bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... Yasal olarak iade edebilirsiniz, pratikte ne olur bilemem. Götürdükten sonra etiketlersiniz, sonucu öğrenmiş oluruz.
CONTİNENTAL dedi: Koçtaş'tan 4 gün önce zincir aldım 1.5 m boyutunda fakat boyu yetmedi, iadeye getirsem iade kabul ederler mi, bir fikri bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... Yasal olarak iade edebilirsiniz, pratikte ne olur bilemem. Götürdükten sonra etiketlersiniz, sonucu öğrenmiş oluruz.
CONTİNENTAL Hectopat Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2025 #5 Bohohohyoott dedi: Fatura varsa eder. Genişletmek için tıkla... Evet fatura var pazartesi deneyeceğim.
Bohohohyoott dedi: Fatura varsa eder. Genişletmek için tıkla... Evet fatura var pazartesi deneyeceğim.