Krmdmrz Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 4.717 Çözümler 16 3 Mart 2021 #11 Az001 dedi: Arkadaşımın laptopunda da aynı sorun var. Google'deki yöntemler çözmedi. O yapabilirse almayı düşünüyordum. O zaman tamamdır. Yinede linki bırakayım ben almak isteyen baksın; Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Genişletmek için tıkla... Hocam sanırım dolandırıcı almadığınız iyi olmuş.
Az001 dedi: Arkadaşımın laptopunda da aynı sorun var. Google'deki yöntemler çözmedi. O yapabilirse almayı düşünüyordum. O zaman tamamdır. Yinede linki bırakayım ben almak isteyen baksın; Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Genişletmek için tıkla... Hocam sanırım dolandırıcı almadığınız iyi olmuş.
Az001 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 5.666 Makaleler 1 Çözümler 11 3 Mart 2021 #12 Krmdmrz dedi: Hocam sanırım dolandırıcı almadığınız iyi olmuş. Genişletmek için tıkla... Ne konuda? Zaten test edip alacaktım elden.
Krmdmrz dedi: Hocam sanırım dolandırıcı almadığınız iyi olmuş. Genişletmek için tıkla... Ne konuda? Zaten test edip alacaktım elden.
Krmdmrz Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 4.717 Çözümler 16 3 Mart 2021 #13 GET kabul etmiyor, önce havale istiyor, kart hatalı, bunlar sıkıntıya işaret. Kartın zaten problemli olduğu da açıkça belirtilmiş. Alınmamalı.
GET kabul etmiyor, önce havale istiyor, kart hatalı, bunlar sıkıntıya işaret. Kartın zaten problemli olduğu da açıkça belirtilmiş. Alınmamalı.