Kod Adı: Yeşil Kimdir?

Kurtlar vadisi veya herhangi bir dizi izlemiyorum. Kurtlar vadisini toplasan 5 dakika bile izlemedim. Burada edindiğim bilgiyi yukarı da yazarak yorum yaptım dediklerinizi kimse belirtmedi konuda.

Kurtlar vadisi veya herhangi bir dizi izlemiyorum. Kurtlar vadisini toplasan 5 dakika bile izlemedim. Burada edindiğim bilgiyi yukarı da yazarak yorum yaptım dediklerinizi kimse belirtmedi konuda.
Milliyetçilik bahanesiyle hükümetin karşı olduğu iyi veya kötü bütün toplulukların tetikçiliğini yapıyorlar. Bu tipler de mafyatik ülkücülerden (MHP, BBP) çıkıyor. Kendi duruşları yok. Kötülük emri gelince kötülük yapıyorlar. "Hayır, ben bunu yapmam" demiyorlar. Şu anda gazeteci, siyasetçi dövdükleri gibi.

E bunun aynısını PKK'lılar yapmıyor mu? Üst rütbeli terörist canlı bombaya "Heval git şurayı patlatı ver." diyor. Canlı bomba gidiyor patlatıyor.

Ülkeyi Mahmut Yıldırım mı kalkındıracak. Neyine hayranlık besleyim bu kıronun?

İstihbaratçıdır. Daha sonradan Şam'a kaçmıştır. Muhtemelen Ahmet Ersever gibi bir cinayete kurban gitmiştir. Gerçek adı Mahmut Yıldırım'dır, iddialara göre son görüldüğü yer Ankara'dır ve 1996 tarihinde görülmüştür. Ahmet Ersever gibi çok şey bildiğinden kaynaklı olsa gerek o da devletin bazı işlerini taşeron halde hallettikten sonra devlet tarafından temizlenmiştir. Şu an temizlenmeyen tek kişi Ağca'dır, onun da gelecekteki akıbeti belli değildir. Akıl sağlığının da yerinde olduğunu düşünmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…