Merhabalar Technopat ailesi ben Android'de bir block puzzle oyunu yapmak istiyorum ama herhangi bir kod bilgim yok annem babam çok oynuyor benim oyunumu oynasınlar istiyorum (aramız bozuk) oyunun bir benzeri Google Play'de var block puzzle jewel gibi yapmak istiyorum kodlarını bulamadım hani düzenleyip tasarımını falan değiştirsem dedim bulamadım internette de bir kaynak yok yardımcı olursanız minnettar olurum.
Merhabalar Technopat ailesi ben Android'de bir block puzzle oyunu yapmak istiyorum ama herhangi bir kod bilgim yok annem babam çok oynuyor benim oyunumu oynasınlar istiyorum (aramız bozuk) oyunun bir benzeri Google Play'de var block puzzle jewel gibi yapmak istiyorum kodlarını bulamadım hani düzenleyip tasarımını falan değiştirsem dedim bulamadım internette de bir kaynak yok yardımcı olursanız minnettar olurum.
Çok güzel bir düşünceye sahipsin, tebrik ederim öncelikle. Fakat bu tarz bir oyunu veya herhangi bir tarz oyunu hiçbir kod bilgisi bilmeden düzenleyebileceğini sanmıyorum. Üzgünüm.
Ama eğer denemek istiyorsan Github'a block puzzle yazıp yapılan kodlamaları açık şekilde görebilirsin.
Join the world's most widely adopted, AI-powered developer platform where millions of developers, businesses, and the largest open source community build software that advances humanity.