Kod bilmeden nasıl uygulama yapılır?

ardayk

Picopat
Daha fazla  
Selamünaleyküm, kendime "Bilgi Arşivi" yapmak istiyorum. Bunu kod bilmeden nasıl en basit yöntemle yapabilirim? Veya bir site kurmakta olabilir. Glide sitesinde çok güzel bir uygulama yaptım fakat sonraki aşamalar için para istiyor. Bu tarz yapay zeka destekli ücretsiz bir site öneriniz var mı? Veya sürükle-bırak şeklinde kolay arayüzlü, uygulama/site yapmak için bir yer?

ChatGPT veya başka yapay zekalara istediklerinizi söylerseniz baya bi yardımcı olurlar.

ChatGPT veya başka yapay zekalara istediklerinizi söylerseniz baya bi yardımcı olurlar.
Ben gemini ile gerçekten iş görür bir site yapmıştım 2-3 saatte. Üstüne uğraşılırsa çok kolay ve iş gören bir site yapılabilir yapay zekalarla.

Emergent AI uygulama, Cloude ise Web geliştirmede çok başarılı. Ama kod bilmeden bir yere kadar gelirsiniz ve işler karmaşıklaşınca hiçbir şey yapamazsınız bilgi olmadan.

Yapamazsin. Uygulama yapan uygulamalarla ya da web sitesi yapan web siteleriyle zaman kaybedersin; sonuc da istedigin gibi olmaz.

Zamanin yoksa ve paran varsa birine yaptir kafandakini, zamanin varsa kendin yapacak sekilde ogrenmeye bak.

Bastan uca AI ile de yapamazsin hic bilmiyorsan zira ne anlattigini anlamakta zorlanacaksin.

ChatGPT, Copilot, Deepseek, Emergent ve en önemlisi Cloude bir yere kadar yardımcı olur ama bunlar kendi bilgisayarında çalıştırabilmen için HTML, CSS, JS kodu verir. Asıl olarak GoDaddy'den yapabilirsin. Sadece bir veya birkaç sayfa sınırı var. Onların da üstüne çıkacaksan ücret ödemen gerekiyor. Ama ücret ödeyeceksen de Wordpress daha iyi seçenek olur (Biraz daha karmaşık ama daha profesyonel)

Sonuç olarak GoDaddy'de ücretsiz olarak temel şeyleri yapabilirsin. Ama her koşulda temel programlama bilgisi işine yarar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…