E eskiman Kilopat Katılım 2 Temmuz 2016 Mesajlar 75 26 Mart 2023 #1 Testlerde yapamadığım soruları öğrenmek için site arıyorum. Örneğin kod hatası bulmam istendiğinde ve yanıtı bulamadığımda siteye kodu yazacağım ve yanlış olan yeri gösterecek gibi.
Testlerde yapamadığım soruları öğrenmek için site arıyorum. Örneğin kod hatası bulmam istendiğinde ve yanıtı bulamadığımda siteye kodu yazacağım ve yanlış olan yeri gösterecek gibi.
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.763 Makaleler 63 Çözümler 478 26 Mart 2023 #2 O zaman kodlama yapmanızın veya öğrenmenizin ne anlamı kalıyor? Bu şekidle kodlamayı hiçbir zaman öğrenemezsiniz. Kendiniz arayıp bulmanız lazım hatayı.
O zaman kodlama yapmanızın veya öğrenmenizin ne anlamı kalıyor? Bu şekidle kodlamayı hiçbir zaman öğrenemezsiniz. Kendiniz arayıp bulmanız lazım hatayı.
2 246941 Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 21.099 Makaleler 9 Çözümler 222 26 Mart 2023 #3 İstediğiniz şey, yapamadığınız şey için yardım mı? Dediğiniz şeyi IDE'nin debugger bölümünden yaparak hatayı anlayabilirsiniz çoğu zaman. Eğer hataya çözüm arıyorsanız StackOverFlow.
İstediğiniz şey, yapamadığınız şey için yardım mı? Dediğiniz şeyi IDE'nin debugger bölümünden yaparak hatayı anlayabilirsiniz çoğu zaman. Eğer hataya çözüm arıyorsanız StackOverFlow.
cagr30 Kilopat Katılım 20 Haziran 2018 Mesajlar 887 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2023 #4 ChatGPT'ye kodu atıp hatalı kısımları sorabilirsiniz.
E eskiman Kilopat Katılım 2 Temmuz 2016 Mesajlar 75 26 Mart 2023 #5 246941 dedi: İstediğiniz şey, yapamadığınız şey için yardım mı? Dediğiniz şeyi IDE'nin debugger bölümünden yaparak hatayı anlayabilirsiniz çoğu zaman. Eğer hataya çözüm arıyorsanız StackOverFlow. Genişletmek için tıkla... Şuan kullandığım bilgisayar bir şey kuramam. StackOverFlow anlatmak istediğim şey değil.
246941 dedi: İstediğiniz şey, yapamadığınız şey için yardım mı? Dediğiniz şeyi IDE'nin debugger bölümünden yaparak hatayı anlayabilirsiniz çoğu zaman. Eğer hataya çözüm arıyorsanız StackOverFlow. Genişletmek için tıkla... Şuan kullandığım bilgisayar bir şey kuramam. StackOverFlow anlatmak istediğim şey değil.