Steam Kod ile alınan oyunun mağaza sayfası neden farklı?

CordiB

Hectopat
Bugün ilk defa kod ile oyun aldım, normalde sahip olduğum oyunların mağaza sayfasına girince hediye etme seçeneği çıkmakta fakat kod ile aldığım oyunun mağaza sayfasında satın alım çıkıyor(hem mağaza hem de kütüphanede oyun gözükmekte) merakımdan soruyorum kodla alınan oyunlarda durum neden böyle? Daha doğrusu hepsinde mi böyle?

Kodu kendi hesabından girdiğin için senin hesabına gelmiş olması lazım. Hediye edeceğin kişiye vermen gerekiyordu kodu.

Kodu kendi hesabından girdiğin için senin hesabına gelmiş olması lazım. Hediye edeceğin kişiye vermen gerekiyordu kodu.

Hocam yanlış anladınız beni zaten kendime almıştım fakat mağaza sayfasına bakınca tekrardan kendime satın almanın açık olduğunu görmek garip geldi.

Hocam yanlış anladınız beni zaten kendime almıştım fakat mağaza sayfasına bakınca tekrardan kendime satın almanın açık olduğunu görmek garip geldi.
Galiba kod ile alınca öyle oluyor bende de olmuştu daha önce pek kafaya takmamıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…