mystic flexer Femtopat Katılım 2 Şubat 2022 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2022 #1 Merhabalar, ben projem için NFC'yi okuyup çıkan metni ekrana yazıcak bir uygulama yapmak istiyorum fakat kod bilgim yok nasıl yapabilirim?
Merhabalar, ben projem için NFC'yi okuyup çıkan metni ekrana yazıcak bir uygulama yapmak istiyorum fakat kod bilgim yok nasıl yapabilirim?
Rosalind Centipat Katılım 22 Şubat 2022 Mesajlar 848 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Kadın 23 Şubat 2022 #2 Yemek yapmak istiyorum ama malzemem yok. YouTube'daki öğretici videolara göz atabilirsiniz.
mystic flexer Femtopat Katılım 2 Şubat 2022 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2022 #3 Rosalind dedi: Yemek yapmak istiyorum ama malzemem yok. YouTube'daki öğretici videolara göz atabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kastettiğim uygulamayı "kodular" sitesi ile yaptım yine de teşekkür ederim.
Rosalind dedi: Yemek yapmak istiyorum ama malzemem yok. YouTube'daki öğretici videolara göz atabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kastettiğim uygulamayı "kodular" sitesi ile yaptım yine de teşekkür ederim.
Rosalind Centipat Katılım 22 Şubat 2022 Mesajlar 848 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Kadın 26 Şubat 2022 #4 mystic flexer dedi: Kastettiğim uygulamayı "kodular" sitesi ile yaptım yine de teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Tamamen kendi çabanızla yapmanız takdir edilesi bir durum. Emin olun böylesi daha iyi.
mystic flexer dedi: Kastettiğim uygulamayı "kodular" sitesi ile yaptım yine de teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Tamamen kendi çabanızla yapmanız takdir edilesi bir durum. Emin olun böylesi daha iyi.