osuran kaplumbağa Centipat Katılım 7 Mart 2023 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2023 #1 Ben chatpgt gibi kod yazan bir yapay zeka arıyorum, ama hepsi benim yazdığım kodları denetliyor. Bildiğiniz bir yapay zeka var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Temmuz 2023
Ben chatpgt gibi kod yazan bir yapay zeka arıyorum, ama hepsi benim yazdığım kodları denetliyor. Bildiğiniz bir yapay zeka var mı?
LinusTechTips Kilopat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 2.901 Makaleler 1 Çözümler 37 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Muhendisi 30 Temmuz 2023 #11 518679 dedi: @LinusTechTips Alternatif soruyor, neden cevaba güldünüz ki? ChatGPT altyapısını kullanan bir yapay zeka. Hepsi aynı şeyin laciverti. Genişletmek için tıkla... Şu yüzden; Kısıtlama yapıyor hepsi Bütün şeyleri denetliyor. Artı 0 Eksi
518679 dedi: @LinusTechTips Alternatif soruyor, neden cevaba güldünüz ki? ChatGPT altyapısını kullanan bir yapay zeka. Hepsi aynı şeyin laciverti. Genişletmek için tıkla... Şu yüzden; Kısıtlama yapıyor hepsi Bütün şeyleri denetliyor.
5 518679 Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 4.087 Makaleler 3 Çözümler 27 30 Temmuz 2023 #12 LinusTechTips dedi: Şu yüzden; Kısıtlama yapıyor hepsi Bütün şeyleri denetliyor. Genişletmek için tıkla... Maalesef. Buna bir şey yapamayız. Artı 0 Eksi
LinusTechTips dedi: Şu yüzden; Kısıtlama yapıyor hepsi Bütün şeyleri denetliyor. Genişletmek için tıkla... Maalesef. Buna bir şey yapamayız.
LinusTechTips Kilopat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 2.901 Makaleler 1 Çözümler 37 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Muhendisi 31 Temmuz 2023 #13 518679 dedi: Maalesef. Buna bir şey yapamayız. Genişletmek için tıkla... Tek çözüm DeepWeb'den bir kaç yüz dolara AI almak. Artı 0 Eksi
518679 dedi: Maalesef. Buna bir şey yapamayız. Genişletmek için tıkla... Tek çözüm DeepWeb'den bir kaç yüz dolara AI almak.
KS KS osuran kaplumbağa Centipat Katılım 7 Mart 2023 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2023 #14 LinusTechTips dedi: Kısacası ChatGPT'ye bana virüs yaz deyince yazmasını istiyor. Beğenmiyorsanız turuncuya kırmızıya gidebilirsiniz. Adam foruma güvenmiş ki soru soruyor. Genişletmek için tıkla... Hayır demek istediğim kodumu ona atmamı ve bana hatalarımı denetliyeceğini söylüyor ChatGPT. Artı 0 Eksi
LinusTechTips dedi: Kısacası ChatGPT'ye bana virüs yaz deyince yazmasını istiyor. Beğenmiyorsanız turuncuya kırmızıya gidebilirsiniz. Adam foruma güvenmiş ki soru soruyor. Genişletmek için tıkla... Hayır demek istediğim kodumu ona atmamı ve bana hatalarımı denetliyeceğini söylüyor ChatGPT.