Berkay4154 Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 29 Ekim 2015 Mesajlar 3.635 Çözümler 24 8 Eylül 2021 #11 The Anorak dedi: AltGr tuşu ile klavyenin sol üst kısmında yan yana duran 'é' ve '1' tuşlarını birlikte kullanan tek ben mi varım? Genişletmek için tıkla... Benim klavyemde bulunduğu için pek tercih etmiyorum ama ulaşması zahmetli görünüyor. Aslında yapılandırma ile farklı tuşlarda tercih edilebilir.
The Anorak dedi: AltGr tuşu ile klavyenin sol üst kısmında yan yana duran 'é' ve '1' tuşlarını birlikte kullanan tek ben mi varım? Genişletmek için tıkla... Benim klavyemde bulunduğu için pek tercih etmiyorum ama ulaşması zahmetli görünüyor. Aslında yapılandırma ile farklı tuşlarda tercih edilebilir.
Euclase Hectopat Katılım 2 Ocak 2022 Mesajlar 31 Daha fazla Sistem Özellikleri Lenovo Ideapad 3 15ALC6 Cinsiyet Erkek 27 Mart 2022 #12 Cuvas dedi: Bende de aynı sorun hocam. Yeni klavye aldım o tuş yok kod yazarken ya önceki kodlarimdan alıyorum ya da internetten .d Herhangi bir tuşa atamak için bir program vb. var mı linux ve Windows için? Genişletmek için tıkla... biraz zaman geçmiş olabilir ama KeyTweak Ücretsiz Klavye Giriş Sinyallerinizi Yeniden Tanımlayın keytweak.softonic.com.tr
Cuvas dedi: Bende de aynı sorun hocam. Yeni klavye aldım o tuş yok kod yazarken ya önceki kodlarimdan alıyorum ya da internetten .d Herhangi bir tuşa atamak için bir program vb. var mı linux ve Windows için? Genişletmek için tıkla... biraz zaman geçmiş olabilir ama KeyTweak Ücretsiz Klavye Giriş Sinyallerinizi Yeniden Tanımlayın keytweak.softonic.com.tr
C Cuvas Centipat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 400 Çözümler 3 27 Mart 2022 #13 Euclase dedi: biraz zaman geçmiş olabilir ama KeyTweak Ücretsiz Klavye Giriş Sinyallerinizi Yeniden Tanımlayın keytweak.softonic.com.tr Genişletmek için tıkla... buldum hocam klavye üzerinde varmış. ALT + " ile oluyor. Yinede teşekkürler.
Euclase dedi: biraz zaman geçmiş olabilir ama KeyTweak Ücretsiz Klavye Giriş Sinyallerinizi Yeniden Tanımlayın keytweak.softonic.com.tr Genişletmek için tıkla... buldum hocam klavye üzerinde varmış. ALT + " ile oluyor. Yinede teşekkürler.