Kod yazmak için uygulama önerisi

Windows kullanıyorsanız ortam değişkenlerine Python komutu kaydedilmemiş olabilir. Veya mesela benim bilgisayarımda python yerine py yazınca çalışıyor, sizinkinde de öyle kurulmuştur belki?

Olmadı.

Uzantıyı kurdum.

Windows kullanıyorsanız ortam değişkenlerine Python komutu kaydedilmemiş olabilir. Veya mesela benim bilgisayarımda python yerine py yazınca çalışıyor, sizinkinde de öyle kurulmuştur belki?

Bu ne demek?

Son düzenleyen: Moderatör:
Vallahi oldu hepinize çok teşekkür ederim.

Buna dün 2 saatmi verdim, en son PyCharm indirmiştim.

Bunu duyduğuma sevindim. Sorununuzu çözebildiysem rapor kısmından çözüldü olarak rapor edebilirsiniz.

Yanlışlıkla seni rapor ettim jsjjs

hangisine basmam gerekiyor ?

Son düzenleme:
Hocam activate etmeniz lazım. Ya da trial kullanmak zorundasınız. Activation code yazan yere tıklayın ve kodu girin. Ya da trial kullanın. Pek PyCharm kullanmadım. İsterseniz Visual Studio Code kullanabilirsiniz. Bedava.

Hocam activate etmeniz lazım. Ya da trial kullanmak zorundasınız. Activation code yazan yere tıklayın ve kodu girin. Ya da trial kullanın. Pek PyCharm kullanmadım. İsterseniz Visual Studio Code kullanabilirsiniz. Bedava.

Deneyecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…