Kodda hata nerede?

tugravv

Decapat
Daha fazla  
Kod yazmaya yeni başladım Unity'de tonla hata gösteriyor ama ben hepsinin bir yerden kaynaklanıyor olabileceğini düşünüyorum. Yardım edebilecek biri varsa mutlu olurum:

Adsız.png

Kod yazmaya yeni başladım Unity'de tonla hata gösteriyor ama ben hepsinin bir yerden kaynaklanıyor olabileceğini düşünüyorum. Yardım edebilecek biri varsa mutlu olurum:

Eki Görüntüle 1869438
C# kullanmadım ama iki teorim var.
  1. C++'da da olsa "this" bellek adresini temsil eder, "this" anahtar sözcüğü ile bellek adresi gerektiren işlemlerde kullanılabilir.
  2. "mülk" belirtmişsiniz ancak "aidat" fonksiyonunda "mülk" kullanılmamış. Parametreler arasındaki "patterns2" yerine "string" kullanılırsa kullanabilir.
  3. "aidat" bir de return yapmıyor.
1. maddeyi düzenliyorum, C#'da "this" sözcüğü, şu anda kullanılmakta olan sınıfı temsil ediyormuş.

Hocam hata verdiğine rağmen çalışıyorsa elleme yazılımın altın kuralıdır :D
Çalışmıyor ki :(

C# kullanmadım ama iki teorim var.
  1. C++'da da olsa "this" bellek adresini temsil eder, "this" anahtar sözcüğü ile bellek adresi gerektiren işlemlerde kullanılabilir.
  2. "mülk" belirtmişsiniz ancak "aidat" fonksiyonunda "mülk" kullanılmamış. Parametreler arasındaki "patterns2" yerine "string" kullanılırsa kullanabilir.
  3. "aidat" bir de return yapmıyor.
1. maddeyi düzenliyorum, C#'da "this" sözcüğü, şu anda kullanılmakta olan sınıfı temsil ediyormuş.
Dedikleinizi denedim fakat değişen bir şey yok hala 27 tane hata var. Acaba dosyada mı sıkıntı var diye yeni dosya açıp kodları oraya aktardım hala düzelmedi.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı