savas55 Yoctopat Katılım 20 Haziran 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2024 #1 Merhabalar. Python:Panoya kopyala JSON_KEY_FILE= "Dosya yolu" dodo=['link'] for url in dodo: content = {} content['url'] = url content['type'] = "URL_UPDATED" json_ctn = json.dumps(content) Yukarıdaki yapıyı çalıştırdığımda File "<ipython-input-9-341826d056d1>", line 6 content = {} ^ IndentationError: Expected an indented block after 'for' statement on line 5. Hatası alıyorum. Çözemedim. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Haziran 2024
Merhabalar. Python:Panoya kopyala JSON_KEY_FILE= "Dosya yolu" dodo=['link'] for url in dodo: content = {} content['url'] = url content['type'] = "URL_UPDATED" json_ctn = json.dumps(content) Yukarıdaki yapıyı çalıştırdığımda File "<ipython-input-9-341826d056d1>", line 6 content = {} ^ IndentationError: Expected an indented block after 'for' statement on line 5. Hatası alıyorum. Çözemedim. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim.
Bora Dere Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 10 Ağustos 2016 Mesajlar 16.813 Makaleler 35 Çözümler 1.143 Yer Slytherin Daha fazla Sistem Özellikleri https://www.technopat.net/sosyal/konu/msi-gp76-leopard-11uh-1007xtr-incelemesi.2151485/ Cinsiyet Erkek Meslek Batman 20 Haziran 2024 #2 Python indentlere önem veren bir dil. For döngüsü gibi yapıların içindeki satırları döngü başlangıcından içeride yazmalısınız. For döngüsü içinde olmasını istediğiniz satırları birer TAB karakteri içeri alın. Artı 0 Eksi
Python indentlere önem veren bir dil. For döngüsü gibi yapıların içindeki satırları döngü başlangıcından içeride yazmalısınız. For döngüsü içinde olmasını istediğiniz satırları birer TAB karakteri içeri alın.