brrşibididop Decapat Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 96 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2024 #1 Merhaba yine ben buradaki hata nedir? Dosya Ekleri kali-linux-2023.2-virtualbox-amd64 [Çalışıyor] - Oracle VM VirtualBox 16.01.2024 17_34_11.png 1,3 MB · Görüntüleme: 113
QuasarWhisper Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Haziran 2015 Mesajlar 2.141 Makaleler 1 Çözümler 2 16 Ocak 2024 #2 brrşibididop dedi: Merhaba yine ben buradaki hata nedir? Genişletmek için tıkla... Çok Python bilen birisi değilim ama, inputlarda parantez yok.
brrşibididop dedi: Merhaba yine ben buradaki hata nedir? Genişletmek için tıkla... Çok Python bilen birisi değilim ama, inputlarda parantez yok.
brrşibididop Decapat Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 96 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2024 #3 QuasarWhisper dedi: Çok Python bilen birisi değilim ama, inputlarda parantez yok. Genişletmek için tıkla... nasıl yani
QuasarWhisper dedi: Çok Python bilen birisi değilim ama, inputlarda parantez yok. Genişletmek için tıkla... nasıl yani
Montyxss Centipat Katılım 22 Nisan 2023 Mesajlar 577 Çözümler 4 16 Ocak 2024 #4 brrşibididop dedi: Merhaba yine ben buradaki hata nedir? Genişletmek için tıkla... İşlemno üç kısmında, veritabanı adını girin yerindeki tırnağı kapatmışsın ama açmamışsın. Ben de çok bilmiyorum ama belki ondandır.
brrşibididop dedi: Merhaba yine ben buradaki hata nedir? Genişletmek için tıkla... İşlemno üç kısmında, veritabanı adını girin yerindeki tırnağı kapatmışsın ama açmamışsın. Ben de çok bilmiyorum ama belki ondandır.
QuasarWhisper Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Haziran 2015 Mesajlar 2.141 Makaleler 1 Çözümler 2 16 Ocak 2024 #5 brrşibididop dedi: Nasıl yani. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi, çok bilmem ama örnek olarak: İsminizi_girin=str(input("isminizi girin: "))
brrşibididop dedi: Nasıl yani. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi, çok bilmem ama örnek olarak: İsminizi_girin=str(input("isminizi girin: "))
brrşibididop Decapat Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 96 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2024 #6 Montyxss dedi: İşlemno üç kısmında, veritabanı adını girin yerindeki tırnağı kapatmışsın ama açmamışsın. Ben de çok bilmiyorum ama belki ondandır. Genişletmek için tıkla... islemno 1 deknde hata veriyor
Montyxss dedi: İşlemno üç kısmında, veritabanı adını girin yerindeki tırnağı kapatmışsın ama açmamışsın. Ben de çok bilmiyorum ama belki ondandır. Genişletmek için tıkla... islemno 1 deknde hata veriyor
Montyxss Centipat Katılım 22 Nisan 2023 Mesajlar 577 Çözümler 4 16 Ocak 2024 #7 brrşibididop dedi: islemno 1 deknde hata veriyor Genişletmek için tıkla... Os systemdeki parantezleri kapatman gerekiyor bence.
brrşibididop dedi: islemno 1 deknde hata veriyor Genişletmek için tıkla... Os systemdeki parantezleri kapatman gerekiyor bence.
T tempZ Kilopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 5.144 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2024 #8 brrşibididop dedi: İslemno 1 deknde hata veriyor Genişletmek için tıkla... İf öncesindeki boşluğu silip dener misiniz?
brrşibididop dedi: İslemno 1 deknde hata veriyor Genişletmek için tıkla... İf öncesindeki boşluğu silip dener misiniz?
brrşibididop Decapat Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 96 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2024 #9 Montyxss dedi: Os systemdeki parantezleri kapatman gerekiyor bence. Genişletmek için tıkla... yine birşey değişmedi tempZ dedi: İf öncesindeki boşluğu silip dener misiniz? Genişletmek için tıkla... hala aynı hata ordaki i harfinde sıkıntı var diyo
Montyxss dedi: Os systemdeki parantezleri kapatman gerekiyor bence. Genişletmek için tıkla... yine birşey değişmedi tempZ dedi: İf öncesindeki boşluğu silip dener misiniz? Genişletmek için tıkla... hala aynı hata ordaki i harfinde sıkıntı var diyo
Montyxss Centipat Katılım 22 Nisan 2023 Mesajlar 577 Çözümler 4 16 Ocak 2024 #10 tempZ dedi: İf öncesindeki boşluğu silip dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Onun altında kalması gerekiyor.
tempZ dedi: İf öncesindeki boşluğu silip dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Onun altında kalması gerekiyor.