Yusufyus Centipat Katılım 22 Temmuz 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2025 #1 Sürekli bu şekilde aynı hatadan alıyorum. Sebebini bilen birisi çözümü söyleyebilir mi? C++ Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2025-01-24 175025.png 41,7 KB · Görüntüleme: 70 Ekran görüntüsü 2025-01-24 171218.png 71,1 KB · Görüntüleme: 68
Çözüm CosmicPaweTR 24 Ocak 2025 Yusufyus dedi: Sürekli bu şekilde aynı hatadan alıyorum. Sebebini bilen birisi çözümü söyleyebilir mi? C++ Genişletmek için tıkla... Sanırım g++ kurulumu tam olmamış yeniden yükleyip kurmayı denediniz mi?
Yusufyus dedi: Sürekli bu şekilde aynı hatadan alıyorum. Sebebini bilen birisi çözümü söyleyebilir mi? C++ Genişletmek için tıkla... Sanırım g++ kurulumu tam olmamış yeniden yükleyip kurmayı denediniz mi?
CosmicPaweTR Hectopat Katılım 19 Aralık 2021 Mesajlar 882 Çözümler 5 24 Ocak 2025 #2 Yusufyus dedi: Sürekli bu şekilde aynı hatadan alıyorum. Sebebini bilen birisi çözümü söyleyebilir mi? C++ Genişletmek için tıkla... Sanırım g++ kurulumu tam olmamış yeniden yükleyip kurmayı denediniz mi? Artı 1 Eksi Çözüm
Yusufyus dedi: Sürekli bu şekilde aynı hatadan alıyorum. Sebebini bilen birisi çözümü söyleyebilir mi? C++ Genişletmek için tıkla... Sanırım g++ kurulumu tam olmamış yeniden yükleyip kurmayı denediniz mi?
L L2Efe02 Centipat Katılım 29 Aralık 2023 Mesajlar 115 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2025 #3 Yusufyus dedi: Sürekli bu şekilde aynı hatadan alıyorum. Sebebini bilen birisi çözümü söyleyebilir mi? C++ Genişletmek için tıkla... Böyle olmalıdır. Eğer hata alırsan project → Build all' sekmesine tıkla. Artı 0 Eksi
Yusufyus dedi: Sürekli bu şekilde aynı hatadan alıyorum. Sebebini bilen birisi çözümü söyleyebilir mi? C++ Genişletmek için tıkla... Böyle olmalıdır. Eğer hata alırsan project → Build all' sekmesine tıkla.
KS KS Yusufyus Centipat Katılım 22 Temmuz 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2025 #4 CosmicPaweTR dedi: Sanırım g++ kurulumu tam olmamış yeniden yükleyip kurmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet dediğini yaptım şimdi düzeldi. Teşekkür ederim. Son düzenleme: 24 Ocak 2025 Artı 0 Eksi
CosmicPaweTR dedi: Sanırım g++ kurulumu tam olmamış yeniden yükleyip kurmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet dediğini yaptım şimdi düzeldi. Teşekkür ederim.
CosmicPaweTR Hectopat Katılım 19 Aralık 2021 Mesajlar 882 Çözümler 5 25 Ocak 2025 #5 Yusufyus dedi: Evet dediğini yaptım şimdi düzeldi. Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam kolay gelsin. Artı 0 Eksi
Yusufyus dedi: Evet dediğini yaptım şimdi düzeldi. Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam kolay gelsin.