WoqZ Megapat Katılım 14 Aralık 2016 Mesajlar 637 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2024 #21 brrşibididop dedi: 2 nizde çok teşekkür ederim yaptığım ilk tool sayenizde çalıştı çok teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Önemli değil dostum. Birazcık Python syntaxı çalışırsan senin için iyi olur.
brrşibididop dedi: 2 nizde çok teşekkür ederim yaptığım ilk tool sayenizde çalıştı çok teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Önemli değil dostum. Birazcık Python syntaxı çalışırsan senin için iyi olur.
Mr.bugatti Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 194 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2024 #22 Rica ederim yalnız toolda "clear" komutu sorun yaratabilir eğer Windows dışında bir işletim sisteminde çalıştıracaksan bu kodu şu kodu kullanabilirsin: Python:Panoya kopyala os.system('cls' if os.name == 'nt' else 'clear')
Rica ederim yalnız toolda "clear" komutu sorun yaratabilir eğer Windows dışında bir işletim sisteminde çalıştıracaksan bu kodu şu kodu kullanabilirsin: Python:Panoya kopyala os.system('cls' if os.name == 'nt' else 'clear')