C# Koddaki sorun nedir?

Hocam kendi yaptıgınızla yapay zekanın yaptıgını karşılastırıp ne doğru ne yanlış ona dikkat alarak çalısın.

Evet bende onu diyordum şimdi while ile ilgili sayıları döngü içinde görmediğini gördüm.

İşte bunları not edip bir dahaki sefere hatasız yapmamaya dikkat edin.

Ben böyle çalısıyorum genelde hocam gerçektende işe yarıyor.

Evet aslında mantıklı ve kolay bir sistem site site gezmektense bende böyle yapıyordum ama içimde bir boşluk hissiyatı oluşuyordu yani basite kaçıyor öğrenemiyorum gibisinden ama içimdeki boşluğu birkaç mantıklı kelimelerle doldurunuz teşekkür ederim

Hocam yaklasık 8 aydır kodlama dilleri çalısıyorum ilk başladıgım zamanda da böyle çalısıyordum böyle yapın ama gerektigince az kullanın önce kendiniz sorunu düzeltmeye çalısın birkaç denemeyle baktınız kendi cabanızla olmuyor yapay zekaya sorun.

Daha da mantıklı bende 2023 yaz ayında başladım ama birkaç hayat şartırmı diyeyim ne desem anlatamam depresyonda dönemi diyeyim 2024 Mayıs da ara verdim ama şubat başında tekrar başladım.

Daha da mantıklı bende 2023 yaz ayında başladım ama birkaç hayat şartırmı diyeyim ne desem anlatamam depresyonda dönemi diyeyim 2024 Mayıs da ara verdim ama şubat başında tekrar başladım.

Hocam dediğim gibi çalısmaya devam edin yararı çok olur emin olun iyi akşamlar.

Hocam dediğim gibi çalısmaya devam edin yararı çok olur emin olun iyi akşamlar.
hocam bu arada console.WriteLine yazmaktan sıkıldıysan cw yapıp tab bas direk geliyo bilgin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…