1 111520 Megapat Katılım 16 Mayıs 2016 Mesajlar 1.322 Çözümler 3 8 Temmuz 2024 #1 Bu zamana kadar yaptığım internet sitelerinin hepsinin kod kullanarak yaptım. WordPress ile isteyen bir müşteri var illa WordPress olsun diyor, ben de hiç kullanmadım. Kolay mı, nasıl bir mantığı var? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Temmuz 2024
Bu zamana kadar yaptığım internet sitelerinin hepsinin kod kullanarak yaptım. WordPress ile isteyen bir müşteri var illa WordPress olsun diyor, ben de hiç kullanmadım. Kolay mı, nasıl bir mantığı var?
pottie4r Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2016 Mesajlar 1.554 Makaleler 2 Çözümler 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2024 #2 Eğitimini alarak kolayca ögrenebilirsiniz. Zaten bilgisayardan anlayan herhangi biri bile kolayca öğrenebiliyor.
Eğitimini alarak kolayca ögrenebilirsiniz. Zaten bilgisayardan anlayan herhangi biri bile kolayca öğrenebiliyor.
1 111520 Megapat Katılım 16 Mayıs 2016 Mesajlar 1.322 Çözümler 3 8 Temmuz 2024 #3 pottie4r dedi: Eğitimini alarak kolayca ögrenebilirsiniz. Zaten bilgisayardan anlayan herhangi biri bile kolayca öğrenebiliyor. Genişletmek için tıkla... Tamamen ücretsiz mi tasarımda kullanılan her şey?
pottie4r dedi: Eğitimini alarak kolayca ögrenebilirsiniz. Zaten bilgisayardan anlayan herhangi biri bile kolayca öğrenebiliyor. Genişletmek için tıkla... Tamamen ücretsiz mi tasarımda kullanılan her şey?