Kodigu oyuncu masası alınır mı?

Muratt1

Hectopat
Daha fazla  
Ürün değerlendirmeleri güzel gözüküyor. Üstüne kasa + çift monitör koymuşlar masa sağlam bence. Alabilirsiniz.

HOcam benzer ürünler 1500 TL civarı. Bu masanın pek bir özelliğini göremedim ve eminim ki çok dallanacaktır. Özellikle arka kısmında ekstra bir demir veya ahşap gibi sağlamlaştırma olmadığında maalesef bu tip ayaklı masalar yanlara doğru çok sallanıyorlar. hele ki kasa monitör vs derken masaya yük bineceği için ekstra sallanması artacaktır. Ayrıca gerçekten pek bir özelliği de yok Trendyol'da satılan benzer masalardan.

Ayrıca size tavsiyem alabiliyorsanız 65 cm masa alın. O 5 cm bile bazen çok şey değiştiriyor. Hem ekipmanların alanı rahatlıyor hem de dekorasyonlar vs için de ekstra alanınız oluyor. Belki de ben abartıyorum ama dirseklerimi masaya koyarak çalıştığım için 65cm beni anca rahat ettiriyor.

Bakın bu da mesela aynı masa. Ama daha uyguna. Sadece rengi farklı.

Hocam bakın ne güzel masa. 160x70cm. Arkası da destekli ve kolay kolay sallanmaz. Hem de aynı fiyata.

Arka kısmındaki alana da metal sepet vs koyarsanız harika bir kablo gizleme alanı olur. Etraftan hiç kablo sarkmaz ve görünmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…