Kodlama açısından en iyi yapay zeka hangisidir?

Boslux

Decapat
Daha fazla  
Meslek
Search Engine Optimization
Arkadaşlar ben yaklaşık 6-7 ay ChatGPT kullandım (paralı versiyonunu). Şimdi aboneliği durdurdum farklı yapay zeka araçları arasında tercih yapacağım.

Aktif olarak kodlama açısından en iyi yapay zeka hangisidir? Gemini dikkatimi çekti ekstra avantajları da varmış sanırım fakat kodlama kısmında ne kadar iyi? Ben ChatGPT'de kendime göre AI ayarladım ve işime yaramıştı bunu Gemini'de yapabiliyor muyum?

Üniversite de programlamaya giriş dersinde hocamız "Çalışıyorsa dokunma." diye bir söz söylemişti. Eğer chatgpt işini görüyorsa daha farklı şeylerle vakit kaybetme derim.

Üniversite de programlamaya giriş dersinde hocamız "Çalışıyorsa dokunma." diye bir söz söylemişti. Eğer chatgpt işini görüyorsa daha farklı şeylerle vakit kaybetme derim.
Tabi güzel mantık ama daha iyisi varsa aynı fiyata onu tercih etmek isterim.

Açıkçası ben bir ara gemini denedim ama framework kullanıyorsan chatgpt daha iyi.
GPT benım de işimi aslında çok görüyor fakat uzun süredir onun dışında kullanmadım ve daha iyisi var mı merak ediyorum. Kendi GPT lerimi yapmak çok işime yarıyordu orda.

Claude kodlama için çok iyi.
Bi arkadaşım zamanında önermişti onu fakat başka birinden duymayınca göz ardı ettim.

Şahsen ben yine ChatGPT'yi tercih ederim. Başından beri ücretsiz sürümünü kullanıyorum, o halde bile verdiği performansa sadece lokal çalıştırdığım Custom Prompt'lu Llama 3.1 yaklaşabildi ki hala ChatGPT daha iyi durumda. Zaten dataset açısından da en genişi odur yani.

Yabancı forumlara da baktım gün içinde farklı seçenekler de konuşulsa en mantıklı ChatGPT gibi görünüyor oradan devam edeceğim sanırım.

Gemini iyi değil, kodlamada localde olan dosyayı bulamadığı için kodu sürekli regenerate etmeye çalışır. Bu nedenle düzgün bir sonuca ulaşamaz.

Açık ara şu an xml ile komut verirsen Claude 3.5 en iyisidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…