Rashmore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 2.893 Makaleler 54 Çözümler 25 Yer @bluebard 19 Aralık 2020 #11 eym9 dedi: Ben 1 den fazla şey indiremem en iyi ve bilgisayarı fazla yormayan bir editör lazım. Genişletmek için tıkla... En iyi diye bir şey yok. Kod editörleri IDE gibi yüksek bellek tüketimine sahip değildir, hepsi kendi başına hafiflerdir zaten. Sublime Text diğerlerinden daha hafiftir diyebilirim.
eym9 dedi: Ben 1 den fazla şey indiremem en iyi ve bilgisayarı fazla yormayan bir editör lazım. Genişletmek için tıkla... En iyi diye bir şey yok. Kod editörleri IDE gibi yüksek bellek tüketimine sahip değildir, hepsi kendi başına hafiflerdir zaten. Sublime Text diğerlerinden daha hafiftir diyebilirim.
Collorpus Centipat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 85 Çözümler 4 19 Aralık 2020 #12 Sistem Linux'sa Emacs vim Windows'sa emacs ya da vimin resmi olmayan portlarini kullanma VS Code ya da atom kullan.
Sistem Linux'sa Emacs vim Windows'sa emacs ya da vimin resmi olmayan portlarini kullanma VS Code ya da atom kullan.
Ediz Savaş Decapat Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 88 31 Ocak 2021 #13 VSC veya anaconda yi öneririm eğer ki daha hafif not defteri gibi bir şey arıyor iseniz np++
Berke.eth Hectopat Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 676 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek NFT Collector 31 Ocak 2021 #14 Sublime Text.
detista Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Kasım 2016 Mesajlar 7.276 Makaleler 31 Çözümler 19 Yer İstanbul 31 Ocak 2021 #15 eym9 dedi: Ben 1'den fazla şey indiremem. En iyi ve bilgisayarı fazla yormayan bir editör lazım. Genişletmek için tıkla... Neden burada önerilenleri deneyip en iyisine kendin karar vermiyorsun?
eym9 dedi: Ben 1'den fazla şey indiremem. En iyi ve bilgisayarı fazla yormayan bir editör lazım. Genişletmek için tıkla... Neden burada önerilenleri deneyip en iyisine kendin karar vermiyorsun?