Kodlama için 2. monitör kullanılmalı mı yoksa satılmalı mı?

Makaleler
3
Arkadaşlar iyi akşamlar, şu an MacBook Air M1 laptop üzerinden VS Code'de uygulama yazıyorum ve kenarda bir masaüstü sistemim var, anakartı garantiye gidip geldikten sonra satacağım. Benim aklıma takılan ise elimde LG'nin 21.5 inç 75Hz 1ms bir monitörü var. Sizce onu masamda kodlama için 2. monitör olarak mı kullansam mı yoksa kasanın yanında satsam mı? Bir de monitörsüz kasayı satsam almak isterler mi o konu hakkında da bana fikir verirseniz çok sevinirim.

Espiri yapma hevesinizi benim konumu rahatsız etmek yerine başka bir yerde yaparsanız sevinirim. Benim için bu konu önemli. Sadece konuyla ilgilenenler varsa düşünüp cevap verirse sevinirim.

Espri değildi ki, cevaptı zaten.

Espiri yapma hevesinizi benim konumu rahatsız etmek yerine başka bir yerde yaparsanız sevinirim. Benim için bu konu önemli. Sadece konuyla ilgilenenler varsa düşünüp cevap verirse sevinirim.
Bunu anlamak zor olmamalı. Arkadaş anlaşılması gayet kolay ve hoş bir yolla size 2. monitörün bir yazılımcının işini çok kolaylaştırdığını anlatmış. Hele 2. monitör dikeyse tadından yenmez.

Yani bence de basit, net ve tatlı bir cevaptı niye bu kadar uzadı anlayamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…