Kodlama için Laptop Tavsiyesi

Makaleler
3
Yer
Konya veya İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Büyük ihtimalle üniversitede Matematik-Bilgisayar bölümüne yerleşeceğim. Halihazırda iyi bir laptopum yok. Kodlama için kendime 2. el laptop bakıyorum ama sistem özellikleri bakımından ne seçmem gerekiyor emin değilim. Tavsiye verir misiniz? Ben 2. Nesil ve üzeri i7,3. Nesil ve üzeri i3 işlemcili laptoplar bakmaktayım. Çok bir bütçem yok. Telefona bilgisayardan sonra bütçe ayıracağım için en uygun fiyata bir cihaz seçmem gerekli.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece kodlama yapacaksan özelliklerine çok bakma. Şık, taşınabilir, bataryası iyi, uygun bir şeyler bak. Raspberry Pi'de bile kodlama yapabılabiliyor.

Sadece kodlama yapacaksan özelliklerine çok bakma. Şık, taşınabilir, bataryası iyi, uygun bir şeyler bak. Raspberry Pi'de bile kodlama yapabılabiliyor.
Intel Atom X5 işlemcili Hometech tabletim Unity'de çöküyor. 32GB Hafıza da yetmiyor. Visual Studio kurarken kasıyordu açmaya kalkışamadım
O zaman 2. ya da 3. Nesil I3'lü Bir laptop ve 240GB SSD hayli hayli işimi görür?

Masaüstünde de donmasın. 2. nesil nasıl olur bilemem. Ama soft bir OS kurarsan gayet işini görür.

Android Studio ciddi sistem gereksinimi mi var?
Açınca yumurta pişirebildiğini söyleyen bir sürü kişi var. Kendim hiç kullanmadım. Ama basit bir cihaz en azından 3. sınıfa kadar işinizi görür. Zaten okulda pek yüksek bir şey istemezler. Ucundan dokunup bırakıyorlar. Gerisi size kalıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…