Kodlama için limitsiz yapay zeka önerisi

yilmazefebcir

Decapat
Daha fazla  
Merhaba ben kodlamada kendimi geliştirmek için Claude AI kullanıyorum ama onun mesaj limiti çok az, bu yüzden düzgün çalışamıyorum. Eğer bildiğiniz limitsiz veya limiti yüksek yazılım için yapay zeka varsa ismini yazınız.

Üniversite öğrencisiysen Gemini Pro 1 sene ücretsiz. Kod performansı ne bilmem ama işine yarayabilir.

Üniversite öğrencisiysen Gemini Pro 1 sene ücretsiz. Kod performansı ne bilmem ama işine yarayabilir.

Gemini kullanıyordum ama Claude kadar eğitici değil. Sanırım Gemini'ye geri geçmem lazım.

Gemini kullanıyordum ama Claude kadar eğitici değil. Sanırım Gemini'ye geri geçmem lazım.

Gem muhabbetiyle verimi artırabilirsin belki.

ChatGPT ile kendine bir prompt oluşturup bunu Gemini'da özel gem oluşturmak için kullanmak işine yarayabilir biraz daha.

Deepseek. Herhangi bir sınırı yok ama çok uzun mesajlaşma olunca bağlam kaybı oluyor. Çok uzun konuşunca yeni sohbette devam edin.

Kodlama konusunda bence çok iyi en azından claude'un saçma sapan detaylandırılmış kodları gibi değil, oldukça sade.

Gem muhabbetiyle verimi artırabilirsin belki.

ChatGPT ile kendine bir prompt oluşturup bunu Gemini'da özel gem oluşturmak için kullanmak işine yarayabilir biraz daha.

Keşke Gemini de Claude gibi rehber niteliğinde PDF oluşturabilseydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…