Linux ile ilk karşılaşmanız olacaksa Ubuntu veya Mint tercih edilebilir.
Ama bahsettiğiniz yazılımları Windows ortamında kullanmak daha iyi bir seçenek olacaktır.
Linux ile ilk karşılaşmanız olacaksa Ubuntu veya Mint tercih edilebilir.
Ama bahsettiğiniz yazılımları Windows ortamında kullanmak daha iyi bir seçenek olacaktır.
Bir sorum daha var Ubuntu ile Mint arasında çok fark var mı performans vb. ben çift işletim sistemi kuracağım bir de. Windows 10 ve Ubuntu ya da Mint. İlk defa kullanacağım.
Ne, Linux dağıtımı mı? Hemen geldim.
Her Linux dağıtımında kodlama yapabilirsiniz ama o bilgisayara hafif ama güzel bir Linux dağıtımı önermem gerekirse;
Ne, Linux dağıtımı mı? Hemen geldim.
Her Linux dağıtımında kodlama yapabilirsiniz ama o bilgisayara hafif ama güzel bir Linux dağıtımı önermem gerekirse;
Bir sorum daha var Ubuntu ile Mint arasında çok fark var mı performans vb. ben çift işletim sistemi kuracağım bir de. Windows 10 ve Ubuntu ya da Mint. İlk defa kullanacağım.
Performans farkı değil daha çok arayüz farkı var. Yazdığın donanımlara göre mint tercih etmelisin. Hem diğer dağıtımlardan daha hafiftir hem de güzel bir topluluğa sahip bir sorun yaşadığında çözmen kolay olur.
Eğer istersen ileride GNOME eklersin, keyfine bağlı bir durum. Linuxta tam anlamıyla özgürsün. Ne istiyorsan sen seçersin.