Kodlama için yapay zeka var mı?

furqiX123

Femtopat
Daha fazla  
Bu hafta aklıma Python kullanmak geldi ancak öğrenmek zahmetli ve uzun olduğu için yapay zekaya başvurdum ve gayet stabil sorunsuz çalışan programlar yazıp nasıl .exe uzantısı ekliyeceğimi gösterdi. Merak ettiğim şey sırf kodlama için yapılmış yapay zekalar var mı?

Bu hafta aklıma Python kullanmak geldi ancak öğrenmek zahmetli ve uzun olduğu için yapay zekaya başvurdum ve gayet stabil sorunsuz çalışan programlar yazıp nasıl .exe uzantısı ekliyeceğimi gösterdi. Merak ettiğim şey sırf kodlama için yapılmış yapay zekalar var mı?
Blackbox ai vardı. Yt'de birkaç yerde görmüştüm ama kalitesi nasıl bilmiyorum. Garanti veremem.

GitHub Copilot, Tabnine, Codeium vb. sırf kod için yapılmış yapay zekalar. Normal yapay zekalarda da kodlama için kullanabilirsiniz.

İlk gördüğümde ben böyle konu açmadım diye düşündüm.

GitHub Copilot, Tabnine, Codeium vb. sırf kod için yapılmış yapay zekalar. Normal yapay zekalarda da kodlama için kullanabilirsiniz.

en başta chat gpt ile denedim ama hesap makinesi bile ondan daha yardımcı olur yazdığım programları gemini ile yaptım ama oda bazen cevap veremeyebiliyor

en başta chat gpt ile denedim ama hesap makinesi bile ondan daha yardımcı olur yazdığım programları gemini ile yaptım ama oda bazen cevap veremeyebiliyor
Onlar kodlamadan çok araştırma-konuşma üzerine programlanmış. Basit şeyleri yapabilirler veya bilgi için sorabilirsin. ChatGPT ve Gemini yerine DeepSeek kullanmayı dene.

Cursor kullanabilirsin hocam free versiyonu var senin işini görecektir eğer sürekli kullanmak istersen de 20 dolara kesinlikle değer.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı