KralAdam_53 Femtopat Katılım 11 Ağustos 2025 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:40 #1 Başlıkta bahsettiğim gibi kod paylaşmak istiyorum. İster Python ister HTML5 nerede paylaşabilirim burada?
Başlıkta bahsettiğim gibi kod paylaşmak istiyorum. İster Python ister HTML5 nerede paylaşabilirim burada?
miracakin Decapat Katılım 24 Haziran 2023 Mesajlar 217 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:15 #2 KralAdam_53 dedi: Başlıkta bahsettiğim gibi kod paylaşmak istiyorum. İster Python ister HTML5 nerede paylaşabilirim burada? Genişletmek için tıkla... GitHub?
KralAdam_53 dedi: Başlıkta bahsettiğim gibi kod paylaşmak istiyorum. İster Python ister HTML5 nerede paylaşabilirim burada? Genişletmek için tıkla... GitHub?
KralAdam_53 Femtopat Katılım 11 Ağustos 2025 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:15 #3 miracakin dedi: GitHub? Genişletmek için tıkla... Burada paylaşacağım. Githubdakilerin aklı benden daha geniş.
miracakin dedi: GitHub? Genişletmek için tıkla... Burada paylaşacağım. Githubdakilerin aklı benden daha geniş.