Kodlama kursu önerisi

Pizmok

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, Manisa veya İzmir'de kaliteli kodlama kursu önerir misiniz? Yazın boş durmak yerine kodlama öğrenmek istiyorum.

Aslında baktım ancak karşında bir öğretmenin anlatması kadar etkili olamıyor malesef.
Öğrenmek istediğin dili yaz sana güzel Udemy'den eğitim bulayım elimde bir çok eğitim seti var güzel anlatan bir hocayı paylaşırım beğenirsen 25 TL'ye satılıyor alabilirsin. Bulunduğun şehirde alacaksan arkadaşım 3 bin TL verdi ve hiç bir şey öğrenemedi tamamen kişiye bağlı bir şey. (Unity eğitimi alıyordu.)

Önce python'u derinlemesine öğrenmek istiyorum daha sonra C veya C# diye düşünüyorum.

Önce python'u derinlemesine öğrenmek istiyorum daha sonra C veya C# diye düşünüyorum.
Bu kursu izliyordum memnundum çok güzeldi fakat okulumda C# kullanacağım için biraz ara verdim bunu öneriyorum kesinlikle diğerleride çok iyidir fakat ben bunu almıştım. Tıklayınız.

Bu kursu izliyordum memnundum çok güzeldi fakat okulumda C# kullanacağım için biraz ara verdim bunu öneriyorum kesinlikle diğerleride çok iyidir fakat ben bunu almıştım. Tıklayınız.
teşekkürler bir göz atıcam.
Peki bildiğiniz herhangi başka bir kurs var mı?(saal olmayan)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…