Uvu Centipat Katılım 28 Eylül 2023 Mesajlar 46 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci (CPU): AMD Ryzen 9 7900 Ekran Kartı (GPU): NVIDIA RTX 4070 Ventus 3X OG RAM (Bellek): 64 GB RAM Depolama: 2 TB SSD Anakart: ASUS ROG B650E-F Ses Kartı: Sound BlasterX AE-5 Monitör: ARYOND V2 Cinsiyet Diğer 16 Nisan 2025 #1 @Bayram Reis kodlamayı nereden öğretiyorsunuz, siteniz var mı?
Bayram Reis Kilopat Pencere Uzmanı Merhaba Dünya Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 4.702 Makaleler 27 Çözümler 178 Yer Başkent Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 S1035NT Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı/Yayıncı 16 Nisan 2025 #2 Uvu dedi: @Bayram Reis kodlamayı nereden öğretiyorsunuz, siteniz var mı? Genişletmek için tıkla... Konu başlığı ve içerik farklı olduğundan ikisini de belirtmek isterim. Neyi kodlayacaksınız ve amacınız nedir? Programlama Temellerinden başlayabilirsiniz. Benim kendi sitem var ancak yoğunlaşamıyorum. Oyun Programlama (UE 5) dersini online veriyorum.
Uvu dedi: @Bayram Reis kodlamayı nereden öğretiyorsunuz, siteniz var mı? Genişletmek için tıkla... Konu başlığı ve içerik farklı olduğundan ikisini de belirtmek isterim. Neyi kodlayacaksınız ve amacınız nedir? Programlama Temellerinden başlayabilirsiniz. Benim kendi sitem var ancak yoğunlaşamıyorum. Oyun Programlama (UE 5) dersini online veriyorum.