Görkem Say Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2016 Mesajlar 9.988 Makaleler 1 Çözümler 15 17 Aralık 2023 #21 492457 dedi: Peki C'yi nereden indirebilirim? Genişletmek için tıkla... Google'a yazman lazim bu tarz seyleri. Cok basit seyleri forumda sorarak birinin sana soylemesini bekleyemezsin.
492457 dedi: Peki C'yi nereden indirebilirim? Genişletmek için tıkla... Google'a yazman lazim bu tarz seyleri. Cok basit seyleri forumda sorarak birinin sana soylemesini bekleyemezsin.
4 492457 Hectopat Katılım 28 Eylül 2021 Mesajlar 2.137 Çözümler 10 17 Aralık 2023 #22 Görkem Say dedi: Google'a yazman lazim bu tarz seyleri. Cok basit seyleri forumda sorarak birinin sana soylemesini bekleyemezsin. Genişletmek için tıkla... Yazdım bulamadım clion var emin olamadım o yüzden sormuştum.
Görkem Say dedi: Google'a yazman lazim bu tarz seyleri. Cok basit seyleri forumda sorarak birinin sana soylemesini bekleyemezsin. Genişletmek için tıkla... Yazdım bulamadım clion var emin olamadım o yüzden sormuştum.
Görkem Say Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2016 Mesajlar 9.988 Makaleler 1 Çözümler 15 17 Aralık 2023 #23 492457 dedi: Yazdım bulamadım clion var emin olamadım o yüzden sormuştum. Genişletmek için tıkla... Yanlis sormussun demek ki. Clion bir IDE. VSCode'da kullanabilirsin gerekli ayarlamalari yaparsan hatta GCC bile olur ama oncesinde MinGW vs. yukleyip bazi ayarlamalar yapman lazim.
492457 dedi: Yazdım bulamadım clion var emin olamadım o yüzden sormuştum. Genişletmek için tıkla... Yanlis sormussun demek ki. Clion bir IDE. VSCode'da kullanabilirsin gerekli ayarlamalari yaparsan hatta GCC bile olur ama oncesinde MinGW vs. yukleyip bazi ayarlamalar yapman lazim.