Kodlama öğrenmeye nasıl başlanılır?

IX. Corleone

Hectopat
Yer
Corleone
Arkadaşlar kodlama hakkında hiçbir şey bilmiyorum ,sadece birkaç bilgisayar dilinin adını biliyorum ve çok istiyorum öğrenmeyi. Kimi tavsiye edersiniz YouTube kanallarından, ya da YouTube'dan öğrenmeyeyim mi? Mesajlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence Python'dan başlayabilirsiniz ama öncelikle ne yapmak istediğinize karar verin. Udemy'den 25 TL'ye bir ders alın halledersiniz. Onlar 0'dan başlıyor zaten.

Şuan yaptığınız mantıklı değil moderatörlerin de artık bunları nasıl geçirdiklerini anlamıyorum. Daha önce bir sürü konu açıldı bazılarının altında yorumlarımı da görebilirsiniz, tekrar yapmayıp eski konulara bakın lütfen.

Merhaba,

Eğer yazılım alanında eğitim almadıysanız, bir sorunun otomatize edilmesine veya daha rahat kullanımın yönelik ihtiyacınız oluşursa öğrenebilirsiniz. Ben Powershell'i (Windows 10 bilgisayara ilave program yüklemeden kullanabilirsiniz) öneririm, robotik otomasyonlar yapabilirsiniz. Tek ihtiyacınız olan bilgisayarın sizin için ne yapmasını istiyorsunuz onu belirlemeniz.

Udemy'den istediğin alan için kurs alabilirsin. (Ücretsizleri de var.)

Programlama dillerinin iyi olduğu alanlara bak. İlgini çekerse ona göre seç. Bir de araştırmasını iyi yap. Bu arada 646393996363. konu oluyor bu.

Wikipedia dan "Programlama " hakkında araştırarak başlayabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…