Kodlama öğrenmeye nereden başlanmalı?

Bir yerden başladıktan sonra gerisi geliyor, başlangıç olarak Python öğrenebilirsiniz.

BTK akademi ile başla bence ben bir baktım hiçbir şey bilmeyene her şeyi anlatıyorlar.

Katılıyorum BTK akademiye 1miltonistihdam ile kayıt olun ve Python öğrenmeye başlayın Python ile neredeyse her şeyi yapabilirsiniz.(Uygulama, web site vs.)

İngilizceniz varsa kodlama dillerinin kendi documentationları mükemmel derecede iyi. Bazı dillerin Türkçe documentationları da var. İstediğin bir dilden başlayabilirsin bence.

1Milyonİstihdam bu siteye kayıt ol TC numaran falan ile merak etme hazine ve maliye bakanlığı yaptı bu siteyi TC ile bir şey yaapmazlar 48 saat içinde eposta gelecek sana şifreni oluşturup giriş yapacaksın soldan özgeçmişini düzenleyeceksin ondan sonra ana sayfadaha BTK akademiye giriş yap yazıyor oraya tıklayacaksın alta ineceksin orada sıfırdan Python öğrenme kursu var ona basıp kursa katıl diyeceksin ve öğrenmeye başlayacaksın.

1 hafta içinde interneti olan bir yere gideceğim şimdi kayıt olsam 1 hatfa sonra başlasam sıkıntı olur mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…