2 24099 Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 11.253 Makaleler 33 Çözümler 224 11 Haziran 2020 #21 76087 dedi: Aynisini yazdim ve gereksiz mesaj cezasi yedim... Genişletmek için tıkla... Üzüldüm bu duruma. Veren arkadaşlar adına ben özür dilerim. Programlamada hangi dilden başlayacağının bir önemi yok mantığı kavramak önemli aslen. İşine yarayacak dillerden birisiyle başlayabilir.
76087 dedi: Aynisini yazdim ve gereksiz mesaj cezasi yedim... Genişletmek için tıkla... Üzüldüm bu duruma. Veren arkadaşlar adına ben özür dilerim. Programlamada hangi dilden başlayacağının bir önemi yok mantığı kavramak önemli aslen. İşine yarayacak dillerden birisiyle başlayabilir.
Megaton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 22 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 11 Haziran 2020 #22 mustafa ary dedi: Yaş kısıtlaması yok 16 yaşındayım kayıtlıyım. Genişletmek için tıkla... Nasıl e devlet şifresi aldınız peki?
mustafa ary dedi: Yaş kısıtlaması yok 16 yaşındayım kayıtlıyım. Genişletmek için tıkla... Nasıl e devlet şifresi aldınız peki?
Mizahsor Hectopat Katılım 30 Nisan 2018 Mesajlar 148 Çözümler 3 11 Haziran 2020 #23 Microsoftun Kursları'ndan ben öğrenmeye başladım çok yardımcı oldu. Başlayacak herkese öneririm.
BayJax Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2019 Mesajlar 1.297 Çözümler 3 Yer HerYer Ayrıca Poşet Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2020 #24 Minecraft modu yapmak için hangi dili bilmeliyim.
mustafa ary Decapat Katılım 9 Nisan 2019 Mesajlar 492 Çözümler 1 11 Haziran 2020 #25 Megaton dedi: Nasıl e devlet şifresi aldınız peki? Genişletmek için tıkla... E devletsiz kayıt oldum 1 milyon yazılımcı projesi ile.
Megaton dedi: Nasıl e devlet şifresi aldınız peki? Genişletmek için tıkla... E devletsiz kayıt oldum 1 milyon yazılımcı projesi ile.
Mizahsor Hectopat Katılım 30 Nisan 2018 Mesajlar 148 Çözümler 3 11 Haziran 2020 #26 BayJax dedi: Minecraft modu yapmak için hangi dili bilmeliyim. Genişletmek için tıkla... javascript adlı kodlama dili. Minecraft dışındaki çoğu oyun C dil ailesinden diller gerektirir.
BayJax dedi: Minecraft modu yapmak için hangi dili bilmeliyim. Genişletmek için tıkla... javascript adlı kodlama dili. Minecraft dışındaki çoğu oyun C dil ailesinden diller gerektirir.
Megaton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 22 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 11 Haziran 2020 #27 mustafa ary dedi: E devletsiz kayıt oldum 1 milyon yazılımcı projesi ile. Genişletmek için tıkla... Hocam bende e devlet istedi. Yaş 17 benim de. Neyse herkes de ders aldığına göre sıkıntı yoktur.
mustafa ary dedi: E devletsiz kayıt oldum 1 milyon yazılımcı projesi ile. Genişletmek için tıkla... Hocam bende e devlet istedi. Yaş 17 benim de. Neyse herkes de ders aldığına göre sıkıntı yoktur.
mustafa ary Decapat Katılım 9 Nisan 2019 Mesajlar 492 Çözümler 1 12 Haziran 2020 #28 Megaton dedi: Hocam bende e devlet istedi. Yaş 17 benim de. Neyse herkes de ders aldığına göre sıkıntı yoktur. Genişletmek için tıkla... bunla dene
Megaton dedi: Hocam bende e devlet istedi. Yaş 17 benim de. Neyse herkes de ders aldığına göre sıkıntı yoktur. Genişletmek için tıkla... bunla dene
tr3ty Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2021 #29 İlk önce resim tabanlı kodlama scratch gibi platformlarda gelişip Python'da başla sonra Visual Basic sonra Java sonraa gerisi hangisini istersen
İlk önce resim tabanlı kodlama scratch gibi platformlarda gelişip Python'da başla sonra Visual Basic sonra Java sonraa gerisi hangisini istersen