Kodlama ve oyun için hangi sistem alınmalı?

yusufavc

Yoctopat
Daha fazla  
AURORA / i3-10100F / GT 1030 / 16 GB 3200MHz DDR4 / 240GB SATA SSD GAMING OYUNCU BİLGİSAYARI
--------------------------------------------------------------------------
INTEL I3 10105F - ASUS GT1030 OC - PRIME H410M-D - CRUCIAL 500GB SSD - 8GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
-----------------------------------------------------------------------
Fenix Bronze (Webtekno) | Intel i5 10400F | 8 GB DDR4 | GT 1030 4 GB | 240 GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - incehesap.com
-----------------------------------------------------------------------

Sizce hangisini almalıyım? Kodlama ve oyun için alacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam 5600G ya da 5700G 1030'dan daha iyi performans verecektir. APU bir sistem toplayabilirsiniz. İsterseniz ileride ekran kartı da eklersiniz.

Hocam 5600G ya da 5700G 1030'dan daha iyi performans verecektir. APU bir sistem toplayabilirsiniz. İsterseniz ileride ekran kartı da eklersiniz.
Bilgisayar toplamıyacam o yüzden hazır sistemlere yöneldim sence bu bilgisayarlar arasında en iyisi hangisi

Bilgisayar toplamıyacağım o yüzden hazır sistemlere yöneldim sence bu bilgisayarlar arasında en iyisi hangisi

GTX 1650 ekran kartlı hazır sistemlerde fırsat varsa kaçırma 2 ihtiyacını da karşılar ben de C# biliyorum ve ara sıra uygulamalar yapıyorum GTX 1650 gerçekten iyi performans gösteriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…