Kodlama ve oyun için laptop önerisi

Raxera

Zeptopat
Daha fazla  
Forumda konuşmalardan ve birçok videodan inceleme gördüm. Bir taraf HP Victus alın diyor bir taraf kısıtlamalardan dolayı soğutmasından da kötü olarak bahsediyor.

Gözüme bu model battı. Fikirleriniz nedir?

Abra modellerinin ısınma problemi oluyormus ama Excalibur icinde aynisini soylediler isinma olmuyor benim PC de ama kasa cok kaliteli degil Abra'nin kide oyledir Clevo oldugu icin fan sesi bu konuda sizi rahatsiz edebilir oyun oynarken kulaklık takmiyorsaniz size onerim HP Victus olacaktır.

Forumda konuşmalardan ve birçok videodan inceleme gördüm. Bir taraf HP Victus alın diyor bir taraf kısıtlamalardan dolayı soğutmasından da kötü olarak bahsediyor.

Aynı modeli kullanıyorum. Mükemmel çok kullanışlı soğutması baya iyi oyun performansı harika zaten yazılım dili konusunda da klavyesi filan çok iyi ben de yazılımla uğraşıyorum.

Bu daha mantıklı bence.

Şöyle bir model nasıl olur acaba?
İşlemcisi intel 13500h dan daha iyi sanırım

Şöyle bir model nasıl olur acaba?
İşlemcisi Intel 13500H'dan daha iyi sanırım.

İşlemci olarak daha iyi 512 GB yeterse güzel cihaz.

Bende de aynı model laptop var ama pek memnun değilim. Ses kalitesi kötü. Aşırı ısınıyor. Açıkçası Abra tavsiye etmem. Monster alacaksanız Tulpar modeli iyidir ama ben ASUS ve Dell tavsiye ederim. Bende yazılımla uğraşıyorum yakın zamanda inşallah Asus ROG Strix G16 G614JI-N3189 i7-13650HX 16 GB 1 TB SSD RTX4070 16" WUXGA Notebook Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe bu modeli alacağım. Hem oyun hem de yazılım için mükemmel.

Bende de aynı model laptop var ama pek memnun değilim. Ses kalitesi kötü. Aşırı ısınıyor. Açıkçası Abra tavsiye etmem. Monster alacaksanız Tulpar modeli iyidir ama ben ASUS ve Dell tavsiye ederim. Bende yazılımla uğraşıyorum yakın zamanda inşallah Asus ROG Strix G16 G614JI-N3189 i7-13650HX 16 GB 1 TB SSD RTX4070 16" WUXGA Notebook Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe bu modeli alacağım. Hem oyun hem de yazılım için mükemmel.

Bu modeli aldım. Daha 1 hafta olmadı. Şuan memnunum ileride bir sorun yapar mı bilmiyorum. Oyun ve Kod uygulamalarında gayet hızlı ve yeterli bence.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı