Forumda konuşmalardan ve birçok videodan inceleme gördüm. Bir taraf HP Victus alın diyor bir taraf kısıtlamalardan dolayı soğutmasından da kötü olarak bahsediyor.
Abra modellerinin ısınma problemi oluyormus ama Excalibur icinde aynisini soylediler isinma olmuyor benim PC de ama kasa cok kaliteli degil Abra'nin kide oyledir Clevo oldugu icin fan sesi bu konuda sizi rahatsiz edebilir oyun oynarken kulaklık takmiyorsaniz size onerim HP Victus olacaktır.
Forumda konuşmalardan ve birçok videodan inceleme gördüm. Bir taraf HP Victus alın diyor bir taraf kısıtlamalardan dolayı soğutmasından da kötü olarak bahsediyor.
Aynı modeli kullanıyorum. Mükemmel çok kullanışlı soğutması baya iyi oyun performansı harika zaten yazılım dili konusunda da klavyesi filan çok iyi ben de yazılımla uğraşıyorum.
HP Victus 16-S0023NT 7Z4N1EA Ryzen 5-7640HS 16 GB 512 GB SSD RTX4060 16.1" Dos Dizüstü Bilgisayar en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
m.n11.com
Şöyle bir model nasıl olur acaba?
İşlemcisi intel 13500h dan daha iyi sanırım
HP Victus 16-S0023NT 7Z4N1EA Ryzen 5-7640HS 16 GB 512 GB SSD RTX4060 16.1" Dos Dizüstü Bilgisayar en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
m.n11.com
Şöyle bir model nasıl olur acaba?
İşlemcisi Intel 13500H'dan daha iyi sanırım.