Kodlama ve video düzenleme için laptop önerisi

Video düzenleme kısmında ne çaplı projeler yapıyorsunuz bilmiyorum ama diğer bütün ihtiyaçlarınız için MacBook Air M.2 bakabilirsiniz, burda istediğiniz bütçeye var.

Program konusuna gelirsek hangi programları kullandığınıza bağlı ben de Mac kullanıyorum şu zamana kadar problem yaşadığım tek program oldu o da Rufus onun da alternatifi ile çözmüştüm onun dışında Windows için olan neredeyse bütün programların Mac sürümleri de var artık.

Yani Unity ve andiroid stüdyo kullanmaya başlayacağım şu an kullanıyorum ama çok detaylı değil şu anlık video düzenleme kısmında Max 20 dakika oluyor genelde

Yani Unity ve andiroid stüdyo kullanmaya başlayacağım şu an kullanıyorum ama çok detaylı değil şu anlık video düzenleme kısmında Max 20 dakika oluyor genelde.

Hocam kullanacağınız programların resmi Mac desteği var zaten. Linkini bıraktığım MacBook modelinin 2 eksi yanı olabilir sadece.

1. Depolama: Projelerden ötürü hızlıca depolama alanı dolabilir, ama bu harici SSD/HDD ya da bulut tabanlı depolama ile çözülebilecek bir durum.
2.Isı: MacBook Air'ın fansız olması uzun renderlarda performans kısabileceği anlamına geliyor ama 20 dakikalık video düzenleme de böyle bir problem olacağını sanmıyorum.

Hocam kullanacağınız programların resmi Mac desteği var zaten. Linkini bıraktığım MacBook modelinin 2 eksi yanı olabilir sadece.

1. Depolama: Projelerden ötürü hızlıca depolama alanı dolabilir, ama bu harici SSD/HDD ya da bulut tabanlı depolama ile çözülebilecek bir durum.
2.Isı: MacBook Air'ın fansız olması uzun renderlarda performans kısabileceği anlamına geliyor ama 20 dakikalık video düzenleme de böyle bir problem olacağını sanmıyorum.

Anladım yardımınız için teşekkürler düşünüp birisini alacağım inşallah

Technopat Haberler

Geri
Yukarı