Graiden Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 3.294 Çözümler 9 8 Temmuz 2020 #1 Kod:Panoya kopyala var spirite4 = instance_create_layer(x,y, "Instances" , obj_spirite4) spirite4.direction=image_angle; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videdaki 06:04 dakikadaki kodu yapmak istiyorum.
Kod:Panoya kopyala var spirite4 = instance_create_layer(x,y, "Instances" , obj_spirite4) spirite4.direction=image_angle; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videdaki 06:04 dakikadaki kodu yapmak istiyorum.
Zakramoreas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 4.213 Makaleler 1 Çözümler 62 8 Temmuz 2020 #2 Graiden dedi: Kod:Panoya kopyala var spirite4 = instance_create_layer(x,y, "Instances" , obj_spirite4) spirite4.direction=image_angle; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki 06:04 dakikadaki kodu yapmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Bende birçok şey istiyorum ama olmuyor işte. Yukarıda bir kod paylaşmışsınız aşağıda 06:04'deki kodu yapmak istiyorum demişsiniz sorunu biraz daha açıklarmısınız yoksa bizmi tahmin edelim ?
Graiden dedi: Kod:Panoya kopyala var spirite4 = instance_create_layer(x,y, "Instances" , obj_spirite4) spirite4.direction=image_angle; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki 06:04 dakikadaki kodu yapmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Bende birçok şey istiyorum ama olmuyor işte. Yukarıda bir kod paylaşmışsınız aşağıda 06:04'deki kodu yapmak istiyorum demişsiniz sorunu biraz daha açıklarmısınız yoksa bizmi tahmin edelim ?
Graiden Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 3.294 Çözümler 9 8 Temmuz 2020 #3 Zakramoreas dedi: Bende birçok şey istiyorum ama olmuyor işte. Yukarıda bir kod paylaşmışsınız aşağıda 06:04'deki kodu yapmak istiyorum demişsiniz sorunu biraz daha açıklar mısınız yoksa bizmi tahmin edelim? Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm biraz daha oynayıp hem de oyunun 3-4 güne betası çıkacak aynısı olmayacak videodakini mantık aynı olacak. İyi akşamlar. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Temmuz 2020
Zakramoreas dedi: Bende birçok şey istiyorum ama olmuyor işte. Yukarıda bir kod paylaşmışsınız aşağıda 06:04'deki kodu yapmak istiyorum demişsiniz sorunu biraz daha açıklar mısınız yoksa bizmi tahmin edelim? Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm biraz daha oynayıp hem de oyunun 3-4 güne betası çıkacak aynısı olmayacak videodakini mantık aynı olacak. İyi akşamlar.