ömer akar Centipat Katılım 23 Ağustos 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2024 #1 Kodlama yapmak istiyorum fakat nereden başlamalıyım? Bilmiyorum hangi programla dilini öğrenmeliyim bir fikrim bile yok. Elektrik elektronik mühendisliği okumak istiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Ağustos 2024
Kodlama yapmak istiyorum fakat nereden başlamalıyım? Bilmiyorum hangi programla dilini öğrenmeliyim bir fikrim bile yok. Elektrik elektronik mühendisliği okumak istiyorum.
E emoji_bey Decipat Katılım 23 Haziran 2024 Mesajlar 1.894 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2024 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buradan başlayabilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buradan başlayabilirsin.