Ben lise 2 öğrencisiyim. Okula bu yıl çok önem vermem gerekiyor, üniversite de kurgu bölümü seçeceğim çünkü kurgu işleriyle uğraşıyorum ve çok seviyorum. Bu yüzden radyo, televizyon ve sinema bölümüne gideceğim üniversitede ve daha sonra Erasmus ile yurt dışına çıkmayı düşünüyorum. Ama şimdi meslek lisesinde olduğum için burada ki bölümüm bilişim bölümü ve derslerde C# görüyoruz. Peki ben Adobe Premiere Pro, After Effects uygulamalarında profesyonel olmak isteyen bir gencim bunların eğitimlerini alıyorum Udemy'den falan, kurgu çok sevdiğim bir alan yani. Ama C# eğitimi de alırsam sorun olur mu? Yani Adobe uygulamalarında, kurgu işinde profesyonel olmama engel olur mu? Ben profesyonel olup yurt dışında kurgu yapmak isteyen biriyim ama okul notlarım için C# öğrenmem gerekiyor, orta seviyede öğrensem ve Adobe'de profesyonel olmaya çalışsam bana bir sorun çıkarır mı? Orta seviyeye falan gelsem, tabii her alanda profesyonel olunmaz ben kurgu da profesyonel olmak istiyorum ama kodlama bir sorun çıkarır mı bu profesyonel olma sürecimde?